Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

:) zajímavý poklop :) proč ne... ty Hamiltony mají lunetu jak ty Vítovy Lumtechy B19 - podobnou... vůbec takovej podobnej kukuč...holt amíci...

Hamilton je součástí swatch group, tedy swiss made.

Ale to nic nemění na to, že jsou to supr hodinky, i s tím poklopem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad mě jako nováčka neukamenujete. Na ruce aktuálně mám tyhle vintagky pořízené na blešáku v Paříži. Jsou v původním stavu, pouze vyčištěné a seřízené u Brože. Tah bohužel původní není, je ze Seamasterů. 

Celkem pravidelně je střídám s Tissot Quadratto, to byly moje první Švýcary v roce 2009. Na těch už mám nový řemen, nechal mi ho tam dát Brož. Nevíte u koho nechává řemeny dělat?

Brzo by se měly začít střídat ještě s Longines Conquest GMT - www.longines.com/longines-conquest/L3.687.4.56.6

Rád si vyslechnu vaše komentáře, snad mě za můj nováčkovský výběr neukamenujete.

post-35503-0-68594100-1398428226_thumb.jpg

post-35503-0-55584300-1398428244_thumb.jpg

post-35503-0-06893800-1398428248_thumb.jpg

post-35503-0-61796400-1398428251_thumb.jpg

post-35503-0-78378500-1398428254_thumb.jpg

post-35503-0-85557500-1398428257_thumb.jpg

post-35503-0-08611300-1398428261_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Snad mě jako nováčka neukamenujete. Na ruce aktuálně mám tyhle vintagky pořízené na blešáku v Paříži. Jsou v původním stavu, pouze vyčištěné a seřízené u Brože. Tah bohužel původní není, je ze Seamasterů. 

Celkem pravidelně je střídám s Tissot Quadratto, to byly moje první Švýcary v roce 2009. Na těch už mám nový řemen, nechal mi ho tam dát Brož. Nevíte u koho nechává řemeny dělat?

Brzo by se měly začít střídat ještě s Longines Conquest GMT - www.longines.com/longines-conquest/L3.687.4.56.6

Rád si vyslechnu vaše komentáře, snad mě za můj nováčkovský výběr neukamenujete.

Patří to sem , tak jsi založ vlákno ;) 

Odkaz ke komentáři

Jaký kamenování?? Ty Omegy vypadají naprosto skvěle.

A pokud jde o řemeny, tak můžeš zkusit zdejší proveřené výrobce: Zrno, Zekon, Spinach, Šíma - a pokud jde o vintage řemeny, tak určitě budeš spokojen, resp. je nás tady dost spokojených.

Odkaz ke komentáři

No já právě váhal, kam s tím. Uvažoval jsem i sekci na kterou poukazuješ.

Ale když oba ty kousky nový přírůstky nejsou...

To budou až ty Longiny a s těma se tam rád pochlubím :-)

Odkaz ke komentáři

Nevíte, jestli Brož nenechává, nebo nenechával šít řemeny u Šímy? Ten řemen na ty Téčka mi dával v roce 2011. Pamatuju, že mě nechal vybrat si materiál, barvu obšití. Hodinky si pak nechal cca. na 14 dní.

A tenhle rozhodně drží líp než origoš od T. Ani není tak citlivej na chytání pachu z potu.

Upraveno uživatelem JHZV
Odkaz ke komentáři

Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne...

Ještě aby jsme to(Berani) dneska ukončili (když jsem sehnal lístky ufff) a to teprve bude luxusní oslava a zakončení týdne...:-)

post-24257-0-25590200-1398432300_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Nevíte, jestli Brož nenechává, nebo nenechával šít řemeny u Šímy? Ten řemen na ty Téčka mi dával v roce 2011. Pamatuju, že mě nechal vybrat si materiál, barvu obšití. Hodinky si pak nechal cca. na 14 dní.

A tenhle rozhodně drží líp než origoš od T. Ani není tak citlivej na chytání pachu z potu.

Mám pocit , že ano, že pro něj Ondra řemeny šije .

Odkaz ke komentáři

Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne...

Rozdil mezi pesimistou a optimistou je pouze v objemu informaci se kterymi jeden ci druhy pracuje, proto si te dovolim oznacit za optimistu! :lol2: vecer jiz budes realista a nasledne....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...