prischera Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Sakra, teď přišel další kurýr. To je pátek. Ty jedeš, za to bys měl už jedny slušný hodinky . Gratuluju, těším se na úterý, doufám, že dorazíš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 zajímavý poklop proč ne... ty Hamiltony mají lunetu jak ty Vítovy Lumtechy B19 - podobnou... vůbec takovej podobnej kukuč...holt amíci... Hamilton je součástí swatch group, tedy swiss made.Ale to nic nemění na to, že jsou to supr hodinky, i s tím poklopem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) poobednajsie retro. Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Snad mě jako nováčka neukamenujete. Na ruce aktuálně mám tyhle vintagky pořízené na blešáku v Paříži. Jsou v původním stavu, pouze vyčištěné a seřízené u Brože. Tah bohužel původní není, je ze Seamasterů. Celkem pravidelně je střídám s Tissot Quadratto, to byly moje první Švýcary v roce 2009. Na těch už mám nový řemen, nechal mi ho tam dát Brož. Nevíte u koho nechává řemeny dělat? Brzo by se měly začít střídat ještě s Longines Conquest GMT - www.longines.com/longines-conquest/L3.687.4.56.6 Rád si vyslechnu vaše komentáře, snad mě za můj nováčkovský výběr neukamenujete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ja vytahnul po dlouhy dobe Damaska ... A ani poradne nevim proc je chci prodat . Nic jim nechybi nic neprebejva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Snad mě jako nováčka neukamenujete. Na ruce aktuálně mám tyhle vintagky pořízené na blešáku v Paříži. Jsou v původním stavu, pouze vyčištěné a seřízené u Brože. Tah bohužel původní není, je ze Seamasterů. Celkem pravidelně je střídám s Tissot Quadratto, to byly moje první Švýcary v roce 2009. Na těch už mám nový řemen, nechal mi ho tam dát Brož. Nevíte u koho nechává řemeny dělat? Brzo by se měly začít střídat ještě s Longines Conquest GMT - www.longines.com/longines-conquest/L3.687.4.56.6 Rád si vyslechnu vaše komentáře, snad mě za můj nováčkovský výběr neukamenujete.Patří to sem , tak jsi založ vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Snad mě jako nováčka neukamenujete. Na ruce aktuálně mám tyhle vintagky pořízené na blešáku v Paříži. Jsou v původním stavu, pouze vyčištěné a seřízené u Brože. Tah bohužel původní není, je ze Seamasterů. Celkem pravidelně je střídám s Tissot Quadratto, to byly moje první Švýcary v roce 2009. Na těch už mám nový řemen, nechal mi ho tam dát Brož. Nevíte u koho nechává řemeny dělat? Brzo by se měly začít střídat ještě s Longines Conquest GMT - www.longines.com/longines-conquest/L3.687.4.56.6 Rád si vyslechnu vaše komentáře, snad mě za můj nováčkovský výběr neukamenujete.Jaký kamenování?? Ty Omegy vypadají naprosto skvěle.A pokud jde o řemeny, tak můžeš zkusit zdejší proveřené výrobce: Zrno, Zekon, Spinach, Šíma - a pokud jde o vintage řemeny, tak určitě budeš spokojen, resp. je nás tady dost spokojených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 No já právě váhal, kam s tím. Uvažoval jsem i sekci na kterou poukazuješ.Ale když oba ty kousky nový přírůstky nejsou...To budou až ty Longiny a s těma se tam rád pochlubím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 flígry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 (upraveno) Nevíte, jestli Brož nenechává, nebo nenechával šít řemeny u Šímy? Ten řemen na ty Téčka mi dával v roce 2011. Pamatuju, že mě nechal vybrat si materiál, barvu obšití. Hodinky si pak nechal cca. na 14 dní. A tenhle rozhodně drží líp než origoš od T. Ani není tak citlivej na chytání pachu z potu. Upraveno 25. dubna 2014 uživatelem JHZV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne... Kdepak, Zlin si to nechal na doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne... Ještě aby jsme to(Berani) dneska ukončili (když jsem sehnal lístky ufff) a to teprve bude luxusní oslava a zakončení týdne...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Nevíte, jestli Brož nenechává, nebo nenechával šít řemeny u Šímy? Ten řemen na ty Téčka mi dával v roce 2011. Pamatuju, že mě nechal vybrat si materiál, barvu obšití. Hodinky si pak nechal cca. na 14 dní. A tenhle rozhodně drží líp než origoš od T. Ani není tak citlivej na chytání pachu z potu. Mám pocit , že ano, že pro něj Ondra řemeny šije . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Ještě aby ta Kometa dneska vyhrála a bude to luxusní zakončení pracovního týdne...Rozdil mezi pesimistou a optimistou je pouze v objemu informaci se kterymi jeden ci druhy pracuje, proto si te dovolim oznacit za optimistu! vecer jiz budes realista a nasledne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Armida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHZV Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Zrno, díky. Měl jsem to podezření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky