Micey Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Emefe parada, to rad slysim.. Rekli ti k tomu neco? Ja furt to samy, samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Přezouvání na mesh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 HODINKY DO NEPOHODY ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Emefe parada, to rad slysim.. Rekli ti k tomu neco? Ja furt to samy, samo.13987074284561.jpg Vůbec nic. Vzali japonskou kartu a v rámci záruky to poštelovali. Naprostá spokojenost, fakt je musim pochválit. Akorát teda tlakovku dali jenom na 10 barů, ale co už. Až půjdu přes 10 metrů, tak holt vezmu třeba Monstra. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 (upraveno) Dost dobry.. Takze by meli teoreticky vzit i MM, zejo?No nic, proberem to zejtra. Edit: Jsem myslel spis jestli ti rekli, co s nima bylo.. Upraveno 28. dubna 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 v bruseli je síce GMT useless, ale aj tak sú to moje najoblúbenejšie hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Do léta musí být pekáč buchet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Na ruce Seiko, na noze Converse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Vůbec nic. Vzali japonskou kartu a v rámci záruky to poštelovali. Naprostá spokojenost, fakt je musim pochválit. Akorát teda tlakovku dali jenom na 10 barů, ale co už. Až půjdu přes 10 metrů, tak holt vezmu třeba Monstra. )10 barů je 100 metrů, ne? To ti stačí i na dno Orlíku ------------------------------------------------------------------Ray jsou naposledy na gumě. Jakkoliv vypadá prďácky, originální tah je pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 28. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2014 Ještě to šoupnu sem, kdyby to puristi ve vlákně "potápky na kůži" přehlídli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Aj ku obleku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Rusandy chtěly vyvenčit na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 o5 STOWičky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Lítám nízko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Nikdy bych si nekoupil modré hodinky. Jsem si myslel do včerejška. Včera jsem JE ale viděl a už si tím nejsem vůbec jist. Jsou úžasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Nikdy bych si nekoupil modré hodinky. Jsem si myslel do včerejška. Včera jsem JE ale viděl a už si tím nejsem vůbec jist. Jsou úžasné.jj sou skvělý. Jen si nejsem jistej těma trojuhelníkama na indexech 3,6,9,12 . Trochu mě to ruší, ale zase je to dělá jiné a zajímavé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 dnes pro změnu Casio ABX-20, twincept Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Nikdy bych si nekoupil modré hodinky. Jsem si myslel do včerejška. Včera jsem JE ale viděl a už si tím nejsem vůbec jist. Jsou úžasné.Přesně na tyhle jsme taky koukal, hezký sou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 dneska home office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2014 Nikdy bych si nekoupil modré hodinky. Jsem si myslel do včerejška. Včera jsem JE ale viděl a už si tím nejsem vůbec jist. Jsou úžasné.Dej sem víc fotek, vypadají fakt pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky