Ondrej71 Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Mozna bych si nekdy misto hodinek mel koupit neco na sebeSupr vintážní mikina! ----------------------------------------Konečně zase spolu - to čekání bylo dlouhé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ten starej tah jim jde k pleti a celkove pekna fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Taky tak Tenhle remen pasuje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Co máte dnes na větvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Nový rejnok by Zrno... Dnes dorazil. Pěkné, jaký z něho máš pocit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ten starej tah jim jde k pleti a celkove pekna fotka. dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Supr vintážní mikina! ----------------------------------------Konečně zase spolu - to čekání bylo dlouhé.Že ti ruka neupadne ! Takový tah cpát na sarby... přemýšlím, že zmáčknu tlačítko nahlásit na tvůj příspěvěk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Ty jo! No, ja su mimo furt :-) Diky. Az budu velkej, taky si MM poridim! ;-) Cca 3 mesice nazpet. Vystridaly SARy. Déčka momentalne drzi pohotovost. Teda, to si byl mimo hoooodne dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Že ti ruka neupadne ! Takový tah cpát na sarby... přemýšlím, že zmáčknu tlačítko nahlásit na tvůj příspěvěk Jsem čekal pochvalu za odvážný experiment, a ty na mě takhle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 stal jsem se panem pavářem (tak říká můj syn mechanikům) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 30. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2014 Na večerní vyjížďku Hercules Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 stal jsem se panem pavářem (tak říká můj syn mechanikům) Hele, nejsi ty ten pán z reklamy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomcatCZ Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Nuda na letisti v Duesseldorfu Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 dnes je pekne keramicka luneta sa len tak leskne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Prvomájová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Tah je stale v krabici, isofrane je neskutecne pohodlny, nadherne sedi na ruce, lepe nez rubber b... Vypada to na 'leto s gumakem' a dalsi 'definitivnejsi'. Myslim, ze spolu vydrzime dele nez s JLC navy seals jen jsem je musel prehodit na levou - s tou tlustou gumou na prave se spatne pise... Upraveno 1. května 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 Tah je stale v krabici, isofrane je neskutecne pohodlny, nadherne sedi na ruce, lepe nez rubber b... Vypada to na 'leto s gumakem' a dalsi 'definitivnejsi'. Myslim, ze spolu vydrzime dele nez s JLC navy seals jen jsem je musel prehodit na levou - s tou tlustou gumou na prave se spatne pise... To datum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 To datum njn, sh*t happens Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2014 (upraveno) Prvomájová. Asi nejlepsi hodinky na nejake velke cestovani. Male, nizke, prehledne, vodotesne, maji datum, neprekazeji. Pri tom jsou ikonicke, MI maji taky, skrabance a tukance jim jen pridaji na krase a vzhledem k cene zase ty drobne rany az tak moc neboli (teda treba ve srovnani treba s BP), hodi se ke vsemu, nestarnou. Ja si je na courani po svete snad nekdy koupim, nebo co. Navic se mi libi i ty nove s trojdatumem, takze zadne velke slozite shaneni. Upraveno 1. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky