Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Nakonec ještě budu muset na staré kolena měnit názory Je to dobre. Zkousel jsem k nim i odrbany cordovan oxblood, nema to chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 jedna zo včera, dnes už je zase zima a hnusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Dárek od mé drahé maminky. pekna klasika,maminka ma vkus,co je to zac? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Černo-bílý NATO na černá Monstra . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Moc pěkný hodinky a líbí se mi ten řemen, ten je k nim parádní. pekna klasika,maminka ma vkus,co je to zac? Díky, kluci. Jsou to Speedbird III, ideální hodinky na hrubé zacházení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Shell cordovan oxbood Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Monstra a uzené. Skvělá kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Mezi náma emerickejma vojákama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Černo-bílý NATO na černá Monstra . No to je dost! Čekal jsem, kdy se tu s nima objevíš :-D Vypadá to aobře. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Po dopoledním vymrznutí na hřišti přišla peřina vhod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Mezi náma emerickejma vojákama. Já jsem takovej vůl, že jsem je prodával Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 S těmahle teď budu hodně prudit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 S těmahle teď budu hodně prudit:-)To je dobre. Ja se na ne vzdy rad podivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 To je dobre. Ja se na ne vzdy rad podivam.Vintage mě zatím naštěstí nebere, ale tyhle Omegy jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 No to je dost! Čekal jsem, kdy se tu s nima objevíš :-D Vypadá to aobře. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Promiň, úplně jsem na to v zápalu volna zapomněl. Takže více fotek nejen pro Tebe. Dlouho jsem kombinoval a zvažoval co k té černé hodit, pak přišla nabídka a hned jsem ji využil . Bohužel to NATO, hodinky z přechodu origo kovu ještě více zmenšuje . Ale zase na druhou stranu rychle vysychá a je i příjemnej na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 S těmahle teď budu hodně prudit:-)Jen klidně pruď. Jsou nádherný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 jedna zo včera, dnes už je zase zima a hnusne takže v dnešnom počasí takto. inak myslím že by som zvládol aj skx013 tak keby niekto chcel vymeniť menšie za väčšie tak píšte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 No to je dost! Čekal jsem, kdy se tu s nima objevíš :-D Vypadá to aobře. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk Promiň, úplně jsem na to v zápalu volna zapomněl. Takže více fotek nejen pro Tebe. Dlouho jsem kombinoval a zvažoval co k té černé hodit, pak přišla nabídka a hned jsem ji využil . Bohužel to NATO, hodinky z přechodu origo kovu ještě více zmenšuje . Ale zase na druhou stranu rychle vysychá a je i příjemnej na ruce. Díky. Vypadá to mnohem lépe, než jsem čekal. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Díky, kluci. Jsou to Speedbird III, ideální hodinky na hrubé zacházení....som si ich rychlo pozrel v par recenziach, vyzeraju skutocne skvele. Vzhladom k cene az nebezpecne dokonale. Uprimne gratulujem a verim ze sa neskor podelis aj o prakticke skusenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky