zrno Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Presne Ondrocafe palanda zradlo luxus jen to pivo pokulhava , ale fritz kola je supr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Vim, bylo mi jasne, ze tam byl zamer, a proto jsem te nechtel zklamat. S cim prijedes sem?Dam prednost teple perine, takze vymenim radeji predkozku za olacku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 ... G robot ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 ... G robot ...To máš na ruce granát?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Ale no tak, no tak, klidek, kolty a bolseviky tasis moc brzo a hlavne uplne zbytecne. S Aldou jsme kamosi a jen se dobirame. Uz davno vi, ze jestli sem za tri tydny prijede s MM na konovi, tak bude spat na zahrade. Ale jo no,já to mám tak nastavený,když mě někdo rovná tak se většinou pokřivím,už to lepší nebude A flákl sem ti to sem schválně, protože je mi jasné že když spolu kalíte tak se chudák Alda nemůže adekvátně bránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Alda Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Ale jo no,já to mám tak nastavený,když mě někdo rovná tak se většinou pokřivím,už to lepší nebude A flákl sem ti to sem schválně, protože je mi jasné že když spolu kalíte tak se chudák Alda nemůže adekvátně bránit. Noc pod sirakem bych zvladl, coz o to, ale divat se pres okno, jak si tam chlastaji wizoura a campo de viejo beze me, toz to teda neeee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Normálně nekopíruju fotky, ale tady musím, ať tu je podruhé...Ondro fotka jako ze žurnálu, Kempinski de luxe***** Upraveno 3. května 2014 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 (upraveno) Navic tady uz nekolik ran za sebou mrzne, takze horal, nehoral, Aldu na zahradu vyhnat nemuzem. Kdyz tak by mu marosh pujcil Swatchky a MM na kuzi povesime do naradovny. No nejak to vymyslime. Jinak je treba tady aplikovat vseobjimajici klid. Na internetove hodinkove drbarne fakt nedochazi k rovnani a kriveni charakteru a osobnosti. Vsechno zde se musi brat silne s odstupem a hlavne ne osobne. Je to jako v Kmotrovi: ?It's internet, not personal?. Kamilba jsem poznal jako velkeho klidase a pohodare, takze to beru jen jako obranu Aldy. Ale ani to netreba, Alda mi to vrati vypitim sklipku a v diskuzi pri prvnich IWC s Etou za dve ste papiru. Choleriku, co zahori jasnym plamenem bojovnika po prvni poznamce, ci nesouhlasu je tu az dost, netreba rozsirovat jejich rady. IMHO<br /> Upraveno 3. května 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Normálně nekopíruju fotky, ale tady musím, ať tu je podruhé...Ondro fotka jako ze žurnálu, Kempinski de luxe***** Jo. Kulervouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 K službám pánové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 V hospudce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Večerní čištění hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Dnes na mě dolehla nostalgie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 FilipJ style Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Normálně nekopíruju fotky, ale tady musím, ať tu je podruhé... Ondro fotka jako ze žurnálu, Kempinski de luxe***** Ta fotka je fakt paradni! A ty hodinky ji hodne pomahaji, jsou krasne!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Tyhle hodinky snad vyrobili specialne pro me... Moje nadseni neutucha, premyslim, jestli ma vubec cenu nekdy upgradovat na novejsi model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Chronař: původní, broušenou flígráckou, leštěný hrany, 18 mm... Díky, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 Synátorovo oranginy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 3. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2014 To máš na ruce granát??... nene ... hlavu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky