Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Ale no tak, no tak, klidek, kolty a bolseviky tasis moc brzo a hlavne uplne zbytecne. S Aldou jsme kamosi a jen se dobirame. Uz davno vi, ze jestli sem za tri tydny prijede s MM na konovi, tak bude spat na zahrade. :)

Ale jo no,já to mám tak nastavený,když mě někdo rovná tak se většinou pokřivím,už to lepší nebude :)

A flákl sem ti to sem schválně, protože je mi jasné že když spolu kalíte tak se chudák Alda nemůže adekvátně bránit. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Alda

Ale jo no,já to mám tak nastavený,když mě někdo rovná tak se většinou pokřivím,už to lepší nebude :)

A flákl sem ti to sem schválně, protože je mi jasné že když spolu kalíte tak se chudák Alda nemůže adekvátně bránit. :D

Noc pod sirakem bych zvladl, coz  o to, ale divat se pres okno, jak si tam chlastaji wizoura a campo de viejo beze me, toz to teda neeee. :)

Odkaz ke komentáři

:) Navic tady uz nekolik ran za sebou mrzne, takze horal, nehoral, Aldu na zahradu vyhnat nemuzem. Kdyz tak by mu marosh pujcil Swatchky a MM na kuzi povesime do naradovny. No nejak to vymyslime. Jinak je treba tady aplikovat vseobjimajici klid. Na internetove hodinkove drbarne fakt nedochazi k rovnani a kriveni charakteru a osobnosti. Vsechno zde se musi brat silne s odstupem a hlavne ne osobne. Je to jako v Kmotrovi: ?It's internet, not personal?. Kamilba jsem poznal jako velkeho klidase a pohodare, takze to beru jen jako obranu Aldy. Ale ani to netreba, Alda mi to vrati vypitim sklipku a v diskuzi pri prvnich IWC s Etou za dve ste papiru. Choleriku, co zahori jasnym plamenem bojovnika po prvni poznamce, ci nesouhlasu je tu az dost, netreba rozsirovat jejich rady. IMHO<br /> Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...