Bob Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Trefa! :-) kamuflaz nezabrala :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Co to mají za divnou míru piva? Zkopírováno z lístku Čepované plzeňské pivo s tradicí již od roku 18430,47 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 45 Kč0,27 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 36 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Dnes byl bazének, tak Příšerky na gumě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ať už osmého nebo devátého, máme výročí pobědy (vítězství), takže jako lon?: Dneska holky z r. 1950 dostanou nové dýnko... z blešáku. Pobití nácků je třeba oslavit... Doufám, že nikdo nemáte na ruce B-uhren... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Jedna antistresová . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Dnesni odpoledni vyslap s rodinkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Kousek za humny, Brdo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 V pozadi Ruzovy Vrch. Clenum vrele doporucuji Hotel u Forta, resp ubytovani v "senicich", trosku drazsi, na druhou stranu super personal, luxus a hlavne krizovatka Ceskeho Svycarska. Uzijte si prodlouzeny vikend, pratele. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 nadhernej kousekDěkuji! Však se o něj taky na eBay strhla slušná bitka Co to mají za divnou míru piva? Zkopírováno z lístku Čepované plzeňské pivo s tradicí již od roku 18430,47 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 45 Kč0,27 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 36 KčPinta a půlpinta, řekl bych. ----------------------------------------Ještě jedna trochu lepší fotka z dneška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 neska v plzni, unitas, panerai bundu, rozdrbaný boty a hlad - ten primitivní strojek mě fakt baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Snaha o ochranu před ČOI v případě podmíry, ovšem nefunguje - ČOI změří stav a je-li pod oněch 0,47l, dá stejně pokutu. Rozebíralo se to cca před rokem na idnes.... Tj. hospoda si může určit míru zcela dle sebe a ČOI to pak zkontroluje. Co to mají za divnou míru piva? Zkopírováno z lístku Čepované plzeňské pivo s tradicí již od roku 18430,47 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 45 Kč0,27 l Plzeňský Prazdroj tankový ležák . . . 36 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Kousek za humny, Brdo.Jj, mas recht... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ze Salaše pěšky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Kdepak jsem dneska byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Ze Salaše pěšky?Bunc - Brdo a zpet. Byli jsme s detma a stacilo jim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 (upraveno) Moc pěkné UN mrakodrape :-) Upraveno 8. května 2014 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 vypadaj fajnove:) neska v plzni, unitas, panerai bundu, rozdrbaný boty a hlad - ten primitivní strojek mě fakt baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 ,rtypvc s Co pijes kamo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Jéžiš, Vy ste Vydláci, Volové... :-):-) kdeže jsem to já? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2014 Co pijes kamo? Jsem chtěl napsat na UN a musel jsem na chvíli pryč, no a můj malej jak koukám, už také přispívá :-) dělá mě radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky