Vit Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 LumTec V1(foto je ze středy) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 po práci se vyráží na venkov, takže něco bytelnějšího Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 ...včera na svátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 115200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Dopoledne oranžově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 navrátivší se Casio AMW 320R. Zatím vše ok, synchronizace ana-digi bez problému, přesnost za 14 dní +3 sec. Zatím mi dělají jen radost, snad u toho zůstane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 kua preco musi byt v kancli furt tma... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Tak tak, včera Karlštejn a dneska už zase facha. Ale užívám si to v barvách. Asi tam nějakej ten AR bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
barrym Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Já dopoledne "zlatě" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Svět se v p*del obraci... I ty, Brute! trochu to napravim... Jinak jasne ze gratuluju, na litacku dobry... Upraveno 9. května 2014 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Se Ti to nějak rozpilo či co :-) Jaké to jsou,přiznej barvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 ...včera na svátek.... chybi ti jeste jedny 5513tky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Zerav obrovsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukis Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) sice už v úterý ale dřív sem to nestihl 2 roky jsem měl slíbeno pokochání se, až to konečně vyšlo - díky Jířo! Upraveno 9. května 2014 uživatelem lukis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 Se Ti to nějak rozpilo či co :-) Jaké to jsou,přiznej barvu.Nerozpilo - ostrost je na zrcadlovém odrazu oblohy a stromů ve sklíčku. K1 Geckota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 v pátek pětky. _DSC8636res.jpg Nádherná fotka s úžasnýma pětkama. To vypadá úplně jako safír s antireflexem. Hned jsem musel nahodit na ruku ty své. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 LovecK-IWC BP si kvuli momentalni chuti na pilotky kupovat nebudu:-)A tyhle sou skoro zadarmo a maj lestenou lunetu,kterou proste vyzaduju:-)Kdyz jsem je dneska vybalil,tak prvni reakce dcery-jee fuj ty sou hnusny:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 LovecK-IWC BP si kvuli momentalni chuti na pilotky kupovat nebudu:-)A tyhle sou skoro zadarmo a maj lestenou lunetu,kterou proste vyzaduju:-)Kdyz jsem je dneska vybalil,tak prvni reakce dcery-jee fuj ty sou hnusny:-)Jasny, byl jsem na tom podobne, vyresilo to Laco. Bylo to kratce pred touhle Blekota, Mekota, Jekota a Geckota vlnou... Jinak bych u nich asi skoncil taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky