Ondoni Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Von je Jenda trochu ukecanej:-) Ale možná jsem byl odměřený na základě toho jediného osahání, ale pak jsem dosedl ke stroji, prohlídnul a načetl info a bylo víceméně jasno, při koupi se to dovařilo k servírování čoveče, všiml jsem si až teď. Gratulace! včera jsme je řešili v hospodě. Sem říkal, že nebýt vymůnovaný, asi jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 ... co ten náhlý obrat? ... akoby si tu bol tyzden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 čoveče, všiml jsem si až teď. Gratulace! včera jsme je řešili v hospodě. Sem říkal, že nebýt vymůnovaný, asi jdu do nich díky, to teda jo, sou fakt skvělý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dnes BP Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Já měl Vánoce už včera:-)Je to neskutečnej kousek, ta luneta, ta spona, ten titan, ta ideální velikost, asi sem se uhodil do hlavy, je to "jen" 42mmkdyž je měl Rybíz nový, což bylo před rokem tak jsem na srazu řekl cosi o jejich nudnosti:-) ó bože, jak jsme byl hloupý a nezkušený:-))Opozdena gratulace, tohle jsou fakt dobry hodinky, i se mi trochu zastesklo... ja dnes PAM s novym vintage remenem na trochu indrustrialnim chodniku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dnes BP Wow, tyhle mě nepustí nikdy. Pořád totiž svoje chrona beru jako velikostní a cenový kompromis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Hnusný počasí....tak aspoň hezký hodinky...PAM 268 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Opozdena gratulace, tohle jsou fakt dobry hodinky, i se mi trochu zastesklo... ja dnes PAM s novym vintage remenem na trochu indrustrialnim chodniku...Díkes, ty Tvoje PAM jsou taky luxus Já se schoval pod stůl Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 THX man... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Do takovyho pocasi jsem vytahl nove volnocasovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Wow, tyhle mě nepustí nikdy. Pořád totiž svoje chrona beru jako velikostní a cenový kompromis.Vidíš a já začínám přemýšlet, že bych je vyměnil za Top Guny s inhousem. Ale asi dojdu k tomu, že je to blbost Velikost mi nevadí, ba naopak. Ale je zajímavé, že jsem schopen nosit pocitově mrňavoučké Daytony 40mm a i tyhle mrchy a vůbec mi ty přechody nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krakonosh Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak už to dorazilo, děkuji Chronoshopu za rychlou a bezvadnou akci ! Konečně mám co na ruku k moři Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacambary Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Nový tah na letňákách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 po delší době něco vařím, tak FilipJ style Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Moony Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak už to dorazilo, děkuji Chronoshopu za rychlou a bezvadnou akci ! Konečně mám co na ruku k moři Takl sláva. Konečně je někdo má. Odpadla mi další starost Ta modrá a ty indexy... super. V létě na slunci to musí dělat divy. V maríně i plážovém baru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Dnešní pracovní,,, Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Příprava na prezentaci Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Sorry, ja musim, sice uz potřetí, ale Tombedovku si taky zaslouží Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 V pivováru. Škoda, že jenom pracovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky