siwi Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Se mi ráno regulerně zastesklo po tahu...tak sem ho vytáh´ A pořešil jsi už nějak tu jeho nevyhovující délku?
jirka luděra Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Vole uz mi to nedelej!!! jsem labilny povaha a kvalitni chrona se mnou delaji hrozivy veci... Pořád
Ondoni Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 A pořešil jsi už nějak tu jeho nevyhovující délku? Zatím ne, vrtáci jsou ve Zlíně a tam se dostanu asi až tak za měsíc. Ale bude se vrtat - nejdříve teda na zkoušku, pak až na ostro pokud ten referenční vrt dopadne ok
jirka luděra Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) dneska TOP univerzalky! Upraveno 29. května 2014 uživatelem jirka luděra
Návštěvník dlubix Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 jsem labilny povaha vypadá to tak dneska TOP univerzalky! jsi si jistej?
jirka luděra Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jsem si jistej! ty hodinky by jsem nevymenil ani za rolady! a co ty? jaky mas oblibeny univerzalky? vypadá to tak jsi si jistej?
villain83 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jirko,ty si vesela kopa,koukam.Jirinu prosim,at sem ty fotky MB uz radeji nedava,nebo to tady budeme cist tricetkrat denne...
Návštěvník dlubix Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jirko,ty si vesela kopa,koukam.Jirinu prosim,at sem ty fotky MB uz radeji nedava,nebo to tady budeme cist tricetkrat denne... VOLE !!!
Návštěvník dlubix Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Jsem si jistej! ty hodinky by jsem nevymenil ani za rolady! a co ty? jaky mas oblibeny univerzalky? Hele, já se tě nechtěl dotknout, fakt. Hodinky dobrý, minimálně na ten hajzl, kde to furt fotíš.
jirka luděra Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe...Jirko,ty si vesela kopa,koukam.Jirinu prosim,at sem ty fotky MB uz radeji nedava,nebo to tady budeme cist tricetkrat denne...
Návštěvník dlubix Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe... O tohle. Způsob vyjadřování a určitou úroveň, která ti očividně chybí.
villain83 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Ono mozna kdyby si tu chvalu formuloval trochu min bez volu a posirani se,vyznelo by to lip,ver mi:-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe...Koukám, pomalu to tady přebíráš. Správně vole pyčo, jen do nich, za ta léta tady krněj a morálka žádná.
Návštěvník dlubix Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Koukám, pomalu to tady přebíráš. Správně vole pyčo, jen do nich, za ta léta tady krněj a morálka žádná.
bohus76 Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Koukám, pomalu to tady přebíráš. Správně vole pyčo, jen do nich, za ta léta tady krněj a morálka žádná.Někdo Tě musí sem tam zastoupit Milisáku
Kristian.nov Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Dneska tu čuju legraci... Abych nebyl OT... Ze včerejšího minisrazu... Docela mě to rozhodilo
Karussell Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 Hele, já se tě nechtěl dotknout, fakt. Hodinky dobrý, minimálně na ten hajzl, kde to furt fotíš. to už je lepší, než vlákno Humor
prischera Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Odesláno 29. května 2014 (upraveno) voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe... Slušný entrée. Tak já taky přidám jednu záchodovou ze Swatch group. Třeba pak budu moct zůstat na fóru... Upraveno 29. května 2014 uživatelem prischera
Doporučené příspěvky