Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Se mi ráno regulerně zastesklo po tahu...tak sem ho vytáh´

A pořešil jsi už nějak tu jeho nevyhovující délku?

Odesláno

A pořešil jsi už nějak tu jeho nevyhovující délku?

Zatím ne, vrtáci jsou ve Zlíně a tam se dostanu asi až tak za měsíc. Ale bude se vrtat  - nejdříve teda na zkoušku, pak až na ostro pokud ten referenční vrt dopadne ok :)

Návštěvník dlubix
Odesláno

jsem labilny povaha 

:taz:  vypadá to tak

dneska TOP univerzalky! :notworthy:

jsi si jistej? 

Odesláno

Jsem si jistej! ty hodinky by jsem nevymenil ani za rolady! a co ty? jaky mas oblibeny univerzalky?

:taz:  vypadá to tak

jsi si jistej? 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jirko,ty si vesela kopa,koukam.Jirinu prosim,at sem ty fotky MB uz radeji nedava,nebo to tady budeme cist tricetkrat denne...

VOLE !!!  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Návštěvník dlubix
Odesláno

Jsem si jistej! ty hodinky by jsem nevymenil ani za rolady! a co ty? jaky mas oblibeny univerzalky?

Hele, já se tě nechtěl dotknout, fakt. Hodinky dobrý, minimálně na ten hajzl, kde to furt fotíš.

Odesláno

voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe...

Jirko,ty si vesela kopa,koukam.Jirinu prosim,at sem ty fotky MB uz radeji nedava,nebo to tady budeme cist tricetkrat denne...

Návštěvník dlubix
Odesláno

voe o co tady jde? pochvalit kvalitny kousek i vickrat je snad zakazano? jestli takhle uvazujes pak tohle asi neni forum pro tebe...

O tohle. Způsob vyjadřování a určitou úroveň, která ti očividně chybí.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Koukám, pomalu to tady přebíráš. Správně vole pyčo, jen do nich, za ta léta tady krněj a morálka žádná.

Návštěvník dlubix
Odesláno

Koukám, pomalu to tady přebíráš. Správně vole pyčo, jen do nich, za ta léta tady krněj a morálka žádná.

:lol2:  :clap:

Odesláno

Někdo Tě musí sem tam zastoupit Milisáku  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Slušný entrée. Tak já taky přidám jednu záchodovou ze Swatch group. Třeba pak budu moct zůstat na fóru...

6aryhyga.jpg

Upraveno uživatelem prischera
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...