El Nano Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 když si sestřenka všimla novýho kousku, tak prvně prohlásila že mám evidentní problém s hodinkama a pak že ten "pásek" je jak pro buznu jinak tu chronoloď Vám závidím, užijte si to
Dee Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 když si sestřenka všimla novýho kousku, tak prvně prohlásila že mám evidentní problém s hodinkama a pak že ten "pásek" je jak pro buznu jinak tu chronoloď Vám závidím, užijte si to Big Mako jsou prostě o tolik lepší než klasické (teď už ray). Na podzim je hodíš na hnědou kůži a bude
El Nano Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Big Mako jsou prostě o tolik lepší než klasické (teď už ray). Na podzim je hodíš na hnědou kůži a bude bych neřekl, že jsou o tolik lepší než Raye, ty mají minimálně lepší tah a hezčí korunky. Oboje maj něco do sebe, musím konečně udělat tu srovnávačku. Jinak nějakej pěknej hněděj řemen je v plánu pokud teda spolu vydržíme, jsou mi docela velký :/
lukin_ova Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Podvečerní výšlap pod Lysou. Zasloužené kvasnicové Svijany a pohodička s výhledem na putující balón v západu slunce. Život umí být krásný.
furo Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 ... super, s týmto by som bol spokojný
Filip.J Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Zkouším mesh k méně hezkým, klasickým Orientům...
Kristian.nov Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 super, s týmto by som bol spokojný Sem spokojný:-)
El Nano Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Zkouším mesh k méně hezkým, klasickým Orientům...ja se taky teším až ho vyzkouším na ty moje "méně" hezké
Liqid Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 když si sestřenka všimla novýho kousku, tak prvně prohlásila že mám evidentní problém s hodinkama a pak že ten "pásek" je jak pro buznu Tak něco na tom asi bude, mám snad 5 kamarádek, které nosí různé módní šmuky na meshi. Zkouším mesh k méně hezkým, klasickým Orientům...To bude tím, že je máš v nudné černé. Kdybys měl krásné modré jako já, tak mluvíš jinak ;-) Tak jedna informačně-motivační z netu, neboť já je momentálně nemám na ruce
Filip.J Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Tak něco na tom asi bude, mám snad 5 kamarádek, které nosí různé módní šmuky na meshi. To bude tím, že je máš v nudné černé. Kdybys měl krásné modré jako já, tak mluvíš jinak ;-) Tak jedna informačně-motivační z netu, neboť já je momentálně nemám na ruce 1) Já taky, chtěl jsem mezi ty kamarádky zapadnout2) Krásná modrá nepasuje k mé nudné černé duši3) Takže se chlubíš cizím peřím? (Jo, to růžový tričko na pozadí je moje )
Liqid Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Tak aby se neřeklo, jedno foto mého modrého peří pro Filipa
El Nano Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 @Liquid: tak přezouvat je kvůli nějakým holčičím šmukům nebudu, navíc mě se to tak líbí
Chosef76 Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Sem spokojný:-) Tome, tohle je moc povedená kombinace !
misoo Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 dnes pilotky s lunetou na oranzovej gumke... riadny bordel...
Filip.J Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Tak aby se neřeklo, jedno foto mého modrého peří pro Filipa Jo, to už je lepší Modré jsem měl taky, ale nevyšly jim ententýky, když musely jedny z domu...
El Nano Odesláno 16. června 2014 Nahlásit Odesláno 16. června 2014 Jo, to už je lepší Modré jsem měl taky, ale nevyšly jim ententýky, když musely jedny z domu...tu fotku si pamatuju, že jsi ji sem někdy dával a že mě pobavila ale teď vážně, fakt jsi se mezi nima rozhodoval tak jak říkáš?
Doporučené příspěvky