travex Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Něco ze včerejška pro příznivce klanu "D" Udržet ale v čistotě sklo s vnějšim antireflexem je nadlidskej úkol. Už nikdy víc... d34-na-ruce.jpg Ten řemen máš hádám naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Tak nad tím jsem popravdě nikdy nepřemejšlel, ale dát ho obráceně, tak ho pohodlně vůbec nezapnu. Ten řemen máš hádám naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 #Colours2014 #PSII Tak přesně tyhle Sporty u mě spustily před 30ti lety chronobundus. Stále častěji uvažuji o tom, že si je znovu pořídím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Ideální hodinky na léto Upraveno 20. července 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 (upraveno) Dneska to nejde jinak...Přistáli 20, ale na měsíc vystoupili až 21 ne? Ale fotka super Upraveno 20. července 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Přistáli 20, ale na měsíc vystoupili až 21 ne? Ale fotka super No dyť já tam na ně čekam:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 No dyť já tam na ně čekam:-DTak to jo Můžu se přidat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Tak přesně tyhle Sporty u mě spustily před 30ti lety chronobundus. Stále častěji uvažuji o tom, že si je znovu pořídím.se mrkni na Aukro, jsou jich tam mraky a skoro zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 se mrkni na Aukro, jsou jich tam mraky a skoro zadarmo Na Aukro koukám často a kolikrát už mě svrbí ruka na myši. Ale poslední dobou se tam množí všelijaké skládačky, tak mám kapku obavy, abych si místo památky na dětství nepřitáhl domů nějakej bazmek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Na Aukro koukám často a kolikrát už mě svrbí ruka na myši. Ale poslední dobou se tam množí všelijaké skládačky, tak mám kapku obavy, abych si místo památky na dětství nepřitáhl domů nějakej bazmek.je si to třeba pohlídat a počkat na ten správný kousek jinak těmhle jsem akorát vyleštil sklíčko a jinak nic. Teď je mám na Coloursech 4 den v kuse a jdou úplně přesně a snáší drsné zacházení, vodu i tleskání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 To máš určitě pravdu. Až zase narazím na nabídku, která mě osloví, pokusím se ji tady skonzultovat s odborníky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 jsem slysel, ze pry tam vubec ani nebyli Přistáli 20, ale na měsíc vystoupili až 21 ne? Ale fotka super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 na bazén se žralokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Za pár švestek koupíš fakt v super stavu. Já jim ani nemusel leštit sklíčko. Já raději origo gumo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Dnes tyto krásky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 dnes robim starkej sprievodcu, sponzora a hlavne nosica... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 dnes robim starkej sprievodcu, sponzora a hlavne nosica... Za chvíli mě to čeká taky.Připadám si jako peněženka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Má cenu se někam trmácet, když doma je tak fajn? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Má cenu se někam trmácet, když doma je tak fajn? IMG_81255.JPGNemá,ale než to poslouchat.Bazén chvíli počká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Za chvíli mě to čeká taky.Připadám si jako peněženka Veru, drz sa! U nas to dnes vydalo na nejedny 5ky... :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky