NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 panove nechcete sem misto kecu postnout nejake foto, at mam nac cumet, nechce se me nic cist Ty už sem radši ani nepiš, vole, takový machýrky mám fakt rád. Furt tady píšeš story a nákupu Rolexek pro manželku a pak, když ji vidím, tak je to hodinková panna a na ručce nemá lautr nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Den a Noc, pořád mě moc baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Breakfast... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej09 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 vyhrabal som foto z tohtoročnej stanovačky: ale každý iný den (a samozrejme aj tento): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Nig: se nepo... do prace je nechce nosit, no Dnes pracovni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Těsně vedle, stojím mezi Furkotským štítem a Bystrým sedlem a fotím směrem přes Mlynickou dolinu - to větší by mělo být Capie pleso. Vlevo v popředí Štrbský štít, v pozadí (se "dvěma vrcholky") Gerlach Ještě jsme vylezli na Furkotský štít, tam to bylo nějaký 2400m. mne to pripominalo tuto sceneriu je to asi z pred tyzdna, fotene skutocne z KOprovskeho stitu, vpredu velke hincoco pleso a dokonca aj nadmorska vyska 2363 m.n.m. sedi uplne presne a ja som mal ..... ( doplnte ak uhadnete ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Nig: se nepo... do prace je nechce nosit, no Náhodou jsem díky té včerejší návštěvě prozřel. Zjistil jsem, že krásná a milá ženská bez hodinek, je stokrát lepší, než nějaká maska s Patekama. P.S.: A Rulanda opět nezklamala, moc hezkej večer jsem si včera udělal, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Minulý týden se Aquatimery podívaly k vodě, teda jen do dvou metrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Ty už sem radši ani nepiš, vole, takový machýrky mám fakt rád. Furt tady píšeš story a nákupu Rolexek pro manželku a pak, když ji vidím, tak je to hodinková panna a na ručce nemá lautr nic. kdo ví jestli jenom hodinková, když je ten gas furt v práci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Po prvním dni ve školce (ml. dcera a zatím jen na dvě hodiny) jsme museli na hřiště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Taky 312! Dnes na zkoušku s býlým kaučukem.... Je příjemnej, ale nevím, jestli je to to pravý.... Za chvíli jej budu mít jak uhel..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Akt to sice není, ale hodinky jsou tam pěkné, ne ? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 metrouš cyrda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Cyrdo, k tomu uz chybi jen Psi decky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Lukin_ova: Supééér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 tak jsem byl venčit husy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Jak to tady sleduju, mám nezřízenou touhu vykašlat se na pravidlo jedněch hodinek a koupit k Doppelchronografu něco fajnovýho na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 dnes Halios. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Akt to sice není, ale hodinky jsou tam pěkné, ne ? Dyť je to hnusný, ani není poznat, jestli je to ženská nebo chlap. Jestli je to ženská, tak nic moc teda. Fuj, zkazil jsi mi oběd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 1. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2011 Dyť je to hnusný, ani není poznat, jestli je to ženská nebo chlap. Jestli je to ženská, tak nic moc teda. Fuj, zkazil jsi mi oběd. ty mas kurewsky veselou naladu kamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky