brownwld Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 (upraveno) Fyzikální semináře moc zábava nebývají...A nebojte, teď už tam nejsu Upraveno 6. října 2014 uživatelem brownwld
tombed Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Další 3 tváře jednoho ciferníku. Edit: Tak ještě čtvrtá barva a nebojte, už končím.Nekonči, vyzrálá volba v té uniformovanosti hodinek na fóru, GO fandím dlouho, bohužel jen fandím, tak uvítám i recenzi třeba...
Locque Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 MaxT: To je opravdu hodinařina. Bravo, kulervoucí...
blackhead Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 to pouzdro ve vyborny co?Hele, už mám od jedné dobré duše na zkoušku BR123 original a sedí myslím velice dobře, tak to asi nebude zas tak dlouho trvat
NERO.8 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Další 3 tváře jednoho ciferníku. Edit: Tak ještě čtvrtá barva a nebojte, už končím. pěkně kamo ? konečně to tady někdo po dlouhé době ozvláštnil a vybočil z řady ...
sashator Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 to pouzdro ve vyborny co?To máš recht, i přes dlouhý nožky dobře kopíruje ruku, velikost akorát, prakticky nekonečné možnosti co se řemenů týče, přesně to hledám
bandicoot Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Další 3 tváře jednoho ciferníku. Vzhledem k úvodnímu postu ti gratulovat nebudu. Ale jsou výborný, to jo.
Denjl Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 MaxT- jsou boziiii... Ten cifernik je bomba;) palec nahoru za odvahu;) Sent from my iPhone using Tapatalk
quest987 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Sice ne moje a jen na maličkou chviličkuomlouvám se za kvalituje to toto:
michalval Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Sice ne moje a jen na maličkou chviličkuomlouvám se za kvalitu je to toto:Franc Vila ?Jsou to pro mě trochu scifi hodinky, ale technicky parádní kousek.
quest987 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 Franc Vila ?Jsou to pro mě trochu scifi hodinky, ale technicky parádní kousek.JJ Franc Vila Cobra FV 18 evos sem vůl, že sem si je necvaknul v detailu.
Street Glide Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 ........i ceny u Franc Vila jsou trochu sci-fi.....:-) ...MaxT-ovi : .......Petře,tak jsi se jich přeci jenom dočkal,a jsem rád,že jsi se nebál toho číselníku,protože kdybys je kupoval před šasem,jak jsme spolu o nich mluvili,byl by číselník na 100% černý,..........pěkný OG Televize :-) D.
quest987 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Odesláno 6. října 2014 ........i ceny u Franc Vila jsou trochu sci-fi.....:-) ...MaxT-ovi : .......Petře,tak jsi se jich přeci jenom dočkal,a jsem rád,že jsi se nebál toho číselníku,protože kdybys je kupoval před šasem,jak jsme spolu o nich mluvili,byl by číselník na 100% černý,..........pěkný OG Televize :-) D.jj bavili jsme se kolik tahle nádhera stoji a říkal něco kolem 30tisic eček. nějakej čas zpět přinesll ukázat Jacob & Co. aBovet
Tikal Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Teda, jak úplně nemusím hranaté hodinky, tak ty Glashutte jsou neuvěřitelné Gratulace, skvělá volba a ten cifr
tombas Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Jóóó Photoshop umí zázraky... Myslím ty Glashutte. Upraveno 7. října 2014 uživatelem tombas
Doporučené příspěvky