Mirek Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 Potápky a utopenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2014 jsem zvědavý, každopádně mi bylo líto, že jsi pustil svoje SKX 013....tak nějak mi k Tobě přirostly ...a zvykl jsem si na Tvé parádní bicyklové fotografie. ono se zase něco najde na ruku, jen s těma fotkama to je teď horší, začíná být tma ráno i večer, do práce za tmy, z práce za tmy kdyby sis chtěl vošahat Tourby u kafe,napiš oje, budu si to pamatovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dobré ránko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 červený pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Sen som si splnil:)Pekny remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olinka Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Dobre ranko:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 přesně tak...Datejusty na jubilee to je dokonalost ...a to nejen v nositelnosti, ale k tomu každý musí dojít sám jen osobní zkušeností. Miluju oyster tah, ale zdaleka není tak pohodlný. SKX Ti moc sluší. ;-)Pepo přesně,já bych hrozně chtěl jubilee na DJII,ale nedělá se no..a vždycky když kouknu manželce na ruku,tak ty DJ na jubilee maj takovej parádní vintage vzhled...Jinak gratuluju k Explorerům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Pepo přesně,já bych hrozně chtěl jubilee na DJII,ale nedělá se no..a vždycky když kouknu manželce na ruku,tak ty DJ na jubilee maj takovej parádní vintage vzhled...Jinak gratuluju k Explorerům děkuji. Bohužel jubilee je jen na 36mm modely, což je tuším na Tvoji ruce nemyslitelné. Oyster na DJ II zase vypadá více chlapácky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Jubilee jsem na chvíli vyměnil za Oyster. Každý má něco do sebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ....skoro slepecké. No! Konečně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Ucho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ....skoro slepecké. Jojo, už chybí jen to otevírací sklíčko Nová akvizice? A čím se cítíš být více, damaskokotem nebo seikokotem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Uchoto seš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ....jsou to jen hodinky. Mam jine priority v životě. Nemam potíže nosit odrena plastová Casia, ktera mi žena koupila pred 20ti lety. Důležité pro mne jsou jen vintage kousky z dědictví. Seika mam rad kvuli poměru cena-výkon a některé designy jsou supr. Mam rad Japonsko, jejich designy atd. Stejne me ale baví Damasko, jejich preciznost, jednoduchost, důraz na detail a strohost. Já si snad fakt budu to Damasko muset koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Helson Buccaneer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 dnes se na mě smějí....i když vypadají že nemají sklíčko, tak to je jen přelud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to seš :-) Ja vím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Viktor : jsou Ti malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 s Meistrem na kávě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 Viktor : jsou Ti malé Kecy, Tobe jsou 312 velke a zavidis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky