Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

jsem zvědavý, každopádně mi bylo líto, že jsi pustil svoje SKX 013....tak nějak mi k Tobě přirostly ...a zvykl jsem si na Tvé parádní bicyklové fotografie. 

ono se zase něco najde na ruku, jen s těma fotkama to je teď horší, začíná být tma ráno i večer, do práce za tmy, z práce za tmy :)

kdyby sis chtěl vošahat Tourby u kafe,napiš :cool02:

oje, budu si to pamatovat  :guitar:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přesně tak...Datejusty na jubilee to je dokonalost ...a to nejen v nositelnosti, ale k tomu každý musí dojít sám jen osobní zkušeností. Miluju oyster tah, ale zdaleka není tak pohodlný.  SKX Ti moc sluší. ;-)

Pepo přesně,já bych hrozně chtěl jubilee na DJII,ale nedělá se no..a vždycky když kouknu manželce na ruku,tak ty DJ na jubilee maj takovej parádní vintage vzhled...Jinak gratuluju k Explorerům :)

Odkaz ke komentáři

Pepo přesně,já bych hrozně chtěl jubilee na DJII,ale nedělá se no..a vždycky když kouknu manželce na ruku,tak ty DJ na jubilee maj takovej parádní vintage vzhled...Jinak gratuluju k Explorerům :)

děkuji. Bohužel jubilee je jen na 36mm modely, což je tuším na Tvoji ruce nemyslitelné. Oyster na DJ II zase vypadá více chlapácky....

Odkaz ke komentáři

....jsou to jen hodinky. Mam jine priority v životě. Nemam potíže nosit odrena plastová Casia, ktera mi žena koupila pred 20ti lety. Důležité pro mne jsou jen vintage kousky z dědictví. Seika mam rad kvuli poměru cena-výkon a některé designy jsou supr. Mam rad Japonsko, jejich designy atd. Stejne me ale baví Damasko, jejich preciznost, jednoduchost, důraz na detail a strohost.

Já si snad fakt budu to Damasko muset koupit...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...