Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Jednoduché a elegantní - líbí se mi :) 

Nevím, jak je máš dlouho, ale gratuluji ... ;)

A dodal bych funkcni. Jsou to v podstate sportovni hodinky, 200m WR, lumi. Pro cestovani (a zimni/letni cas) velice uzitecna funkce posouvani casu po hodinach. Po odsroubovani korunky prvni pozice prehazuje hodinovou rucku o hodinu nahoru dolu. A nulova mesicni odchylka. Za rok by mely byt plus minus deset vterin.
Odesláno

A dodal bych funkcni. Jsou to v podstate sportovni hodinky, 200m WR, lumi. Pro cestovani (a zimni/letni cas) velice uzitecna funkce posouvani casu po hodinach. Po odsroubovani korunky prvni pozice prehazuje hodinovou rucku o hodinu nahoru dolu. A nulova mesicni odchylka. Za rok by mely byt plus minus deset vterin.

Parádní.. Chtělo by to více fotek a popis :) 

Odesláno

Quartzove gs ma lakaju. Gratulujem uzi si ich.

Odesláno (upraveno)

Parádní.. Chtělo by to více fotek a popis :)

Já jsem lemra na focení, ale pošlu ti SZ s odkazem na pěkné fotky modelu s černým cifrem

Quartzove gs ma lakaju. Gratulujem uzi si ich.

Radši bych mechaniky, ale mám blok dát sto litrů za Seika (a už v podstatě za jakékoli hodinky)

Momotaro! A dobrý quartzky k tomu!  :speak_cool:

U mě trochu nižší model...

Tvl, jaks poznal, že mám na sobě Momotaro? Jsem je vytáhl ze skříně po měsíci. Většinou tahám Unbranded, Kuro, 3sixteen. Momo si šetřím :D.  Ale líbí se mi, jak tmavě modrá barva ciferníku ladí ke kalhotám, co nosím.

edit: tak jestli jsi to poznal podle toho růžového švu, klobouk dolů...

Upraveno uživatelem organic
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...