Frantik Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Tak to Ti dost dobre sedi, mas poradnou pazouru, ja si u Jeziska v chronoshopu vzal Eterny date, uz se tesim. Musim ale cekat, at se Jezisek nezlobi.Sedí výborně :-) Taky gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Sedí výborně :-) Taky gratuluju. Je,dekuji. Jsi hodny. Pak udelam fota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Vypadlo mi sklíčko Čínské šmejdy Superfotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 tool No, takto vyzerajú podstatne lepšie, než na tom mrchavom Isofrane. Ja prídem domov, hovorím manželke, že nech urobí rezancovú polievku. A ona urobila Udon. Strašná ženská... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Uz mesiac nic nehladam, predajna sekcia ma nechava chladnym O tom vůbec nepochybuju. Prohlížel jsem si je na Viennatime a jsou to parádní hodinky. Podle mého názoru nejpovedenější model od Damaska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2014 Dobrou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Dobré ráno Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Dobré ránko.Nechce sa mi veriť, že toto stačí k chronospokojnosti. Už týždeň a pol na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Z lazni zpet u tatinka Kua ten novy tapatlach mi nejak nesedi Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Rano som isiel kupit chlieb a kupil som toto... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Testuju .... zatim dobry iPad Tapatalk ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Zas ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Z lazni zpet u tatinka Kua ten novy tapatlach mi nejak nesediUtopene Orisky opet ziji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 další do sbírky rodinných hodinek, tentokrát po strejdovicelkem neznámá značka Delora, strojek AS894, úplně setřené pozlacení, popraskané sklíčko, ulomená jedna nožička u stežejky, setřelé minutové indexy a celkově bídný stav...ale jdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Rano som isiel kupit chlieb a kupil som toto... :-) Tak to jsi koupil moc dobře.. Jak světlý cifry nemusím, tohle se mi zamlouvá musím říct a s tou GMT ručkou to pěkně ladí a kůže jim sluší zrovna tak.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Utopene Orisky opet zijiSpravne, mas pamatovaka Ale zily celou dobu, jen s flekatym AR. Tak jsem to dal opravit a kdyz uz, tak i prelestit/prebrousit pouzdro, vylestit drbanec na safiru, pretesnit atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky