Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Tak to jsi koupil moc dobře.. :) Jak světlý cifry nemusím, tohle se mi zamlouvá musím říct a s tou GMT ručkou to pěkně ladí a kůže jim sluší zrovna tak.. :)

Diky, diky :-) urcite budem vymyslat aj novu kozu povedzme s cervenym presitim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem ztracen... Začínají mi chybět nějaké malé mechanické hodinky s AR. Dokonce chronobundus přechází do druhého stadia - nutkání k vytvoření inzerátu na hodinky, které jsem už měl (DS-1) :wallbash: . A teď ještě k tomu dvoje Rolády za příznivou cenu v prodejní sekci, ach jo :D . Únik k levným quartzkám nevyšel - přezdívám je backslash monstra, leč přesností překonávají i jejich termokompenzované sestřičky ze stejné stáje (cca. +1s/2měsíce, DS-2 mají stejnou odchylku, ale do mínusu). Zkusím aplikaci Seiko víry, ale moc šancí tomu nedávám.

post-27786-0-21203400-1416912565_thumb.jpg

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Pěkně Cyrile!V tom titanu jsou to parádní tooly.. :)

Ať nejsem OT....

Tyhle jsou teda fakt hodně tool - pracovní. Možná je dám časem Valisovi trochu přeléčit.  

Cyrdo, Ty a becka? :eek:

No jasně! Na lítání v oblacích mi už chybělo něco s letadýlkem, lehkýho a s chronem. A protože jsem přesně tyhle už jednou měl a prodal, občas se mi po nich zastesklo.  

Tak když už se tady dneska strhla ta Beee vlna, tak taky přidám... co ma dnes na ruce Homer???

00c4bf2433099dee1bde89d4710b0beb.jpg

:cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...