Vit Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Rano som isiel kupit chlieb a kupil som toto... :-) Pěkné Michale, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Tak to jsi koupil moc dobře.. Jak světlý cifry nemusím, tohle se mi zamlouvá musím říct a s tou GMT ručkou to pěkně ladí a kůže jim sluší zrovna tak.. Diky, diky :-) urcite budem vymyslat aj novu kozu povedzme s cervenym presitim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Pěkné Michale, gratuluju. Dakujem, sorry nestihal som sa ozvat, isiel som v blbom case okolo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Dělají mi radost a společnost i dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 uz par dni Seiko. Jedny z naj Seiko co som mal. Pomer kvalita a cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Po letech zase Brajtle. Zmena je zivot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 WC hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Po letech zase Brajtle. Zmena je zivot. ImageUploadedByTapatalk1416910437.371603.jpg Pěkně Cyrile!V tom titanu jsou to parádní tooly.. Ať nejsem OT.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Po letech zase Brajtle. Zmena je zivot. Cyrdo, Ty a becka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Jsem ztracen... Začínají mi chybět nějaké malé mechanické hodinky s AR. Dokonce chronobundus přechází do druhého stadia - nutkání k vytvoření inzerátu na hodinky, které jsem už měl (DS-1) . A teď ještě k tomu dvoje Rolády za příznivou cenu v prodejní sekci, ach jo . Únik k levným quartzkám nevyšel - přezdívám je backslash monstra, leč přesností překonávají i jejich termokompenzované sestřičky ze stejné stáje (cca. +1s/2měsíce, DS-2 mají stejnou odchylku, ale do mínusu). Zkusím aplikaci Seiko víry, ale moc šancí tomu nedávám. Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem VitekB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 (upraveno) Tak když už se tady dneska strhla ta Beee vlna, tak taky přidám... co ma dnes na ruce Homer??? Upraveno 25. listopadu 2014 uživatelem Tom-Fox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Pěkně Cyrile!V tom titanu jsou to parádní tooly.. Ať nejsem OT....Tyhle jsou teda fakt hodně tool - pracovní. Možná je dám časem Valisovi trochu přeléčit. Cyrdo, Ty a becka? No jasně! Na lítání v oblacích mi už chybělo něco s letadýlkem, lehkýho a s chronem. A protože jsem přesně tyhle už jednou měl a prodal, občas se mi po nich zastesklo. Tak když už se tady dneska strhla ta Beee vlna, tak taky přidám... co ma dnes na ruce Homer??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 kolik se nas tu dnes asi sejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Fortis:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Glycín Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 SRP563 a DB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 kolik se nas tu dnes asi sejde...To je ovšem nádherná fotka, palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 prší a je zataženo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 25. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2014 Dajvry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky