Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ?

Že jsi netrefil vlákno. Na svých Sumech ho mám přesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mi dnes přišel broušený mesh a nejrychlejší ho bylo vyzkoušet na Seaurchinech, které nosím do lesa na NATO strapu.

No a nepřipadá mi to úplně blbý :-)

Promiň, ale když to hodně zlehčím, tak řeknu, že to až tak úplně dobrě nevidím.

Ale já mesh tahy nehodnotím dobře na ničem, takže to může být i tím, že jsem proti meshům zaujatej.

Odkaz ke komentáři

Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ?

Já měl nepřesně usazený datumový věnec. Někde jsem četl, že by mohlo pomoci otáčet korunkou tak dlouho, dokud nepřetočíš datum o celý měsíc. Pak by si to mělo sednout. Sám bych si toho nevšimnul, ale na srazu mne na to upozornil Baker, který vidí úplně všechno a je na vyhledávání kazů na hodinkách všeobecně uznávanou kapacitou :) Nicméně jsem tuto radu objevil až dlouho poté, co mé Suma opustily mou stáj :)

Odkaz ke komentáři

prejed je buldozerem a kup si GMT Mastery, tohle je lacina nahrazka :(

neviděl bych to tak tragicky :) dneska nová bezel insert a můj první mesh...jsem překvapenej, jak pohodlně se nosí a vypadá to podle mě super.... (sory za druhou fotku, je to výřez a měl jsem foták omylem na malý rozlišení)

post-17375-067405700 1316651048.jpg

post-17375-019942000 1316651060.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...