Peta-Biker Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 (upraveno) Tu je to na infarkt. Gas je borec Je to tu o hubu, to je fakt Upraveno 21. září 2011 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 bukvo, ty ti seknou Chudak brett ... proc mu takhle nadavas ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Tak mi dnes přišel broušený mesh a nejrychlejší ho bylo vyzkoušet na Seaurchinech, které nosím do lesa na NATO strapu. No a nepřipadá mi to úplně blbý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ? Že jsi netrefil vlákno. Na svých Sumech ho mám přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Tak mi dnes přišel broušený mesh a nejrychlejší ho bylo vyzkoušet na Seaurchinech, které nosím do lesa na NATO strapu. No a nepřipadá mi to úplně blbý :-) Promiň, ale když to hodně zlehčím, tak řeknu, že to až tak úplně dobrě nevidím. Ale já mesh tahy nehodnotím dobře na ničem, takže to může být i tím, že jsem proti meshům zaujatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 á Gasik si byl prohlídnout kolekci v Oriose, tak co mají už černé aquatimery? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Ještě mi nikdo neodpověděl na dotaz, zda mají u SEIKO Sumo zkušenost s nepřesně usazeným indexem na pozici 6. Myslím, že u hodinek za takové peníze a této značky by se to stávat nemělo. Já na svých Sumech měl spodní index posunitý doleva, takže vůbec neodpovídal pozici 6. Co vy na to ? Já měl nepřesně usazený datumový věnec. Někde jsem četl, že by mohlo pomoci otáčet korunkou tak dlouho, dokud nepřetočíš datum o celý měsíc. Pak by si to mělo sednout. Sám bych si toho nevšimnul, ale na srazu mne na to upozornil Baker, který vidí úplně všechno a je na vyhledávání kazů na hodinkách všeobecně uznávanou kapacitou Nicméně jsem tuto radu objevil až dlouho poté, co mé Suma opustily mou stáj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Taky přidám PAM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Krásný hodinky na cizí ruce, to mám zase večer na H...O ! Zase nad nimi budu dumat. :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Gas ma zabil opät raz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 Gas ma zabil opät raz... Jsou mu velký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 lib: howno, blbe foto z blizka na hodiky, takhle vyfoceny vypadaly velky i LVcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2011 lib: howno, blbe foto z blizka na hodiky, takhle vyfoceny vypadaly velky i LVcka No, díky těm SEL jsou i ty LV taky dost velký Být Tebou (bohužel i sebou), vybíral bych si spíš v kolekci FlikFlak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 prejed je buldozerem a kup si GMT Mastery, tohle je lacina nahrazka neviděl bych to tak tragicky dneska nová bezel insert a můj první mesh...jsem překvapenej, jak pohodlně se nosí a vypadá to podle mě super.... (sory za druhou fotku, je to výřez a měl jsem foták omylem na malý rozlišení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 LT M8 na novém řemenu od ZRNA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k-mart Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Včerejší odpoledne, rychlocvak telefonem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 U mě je to v poslední době pořád stejné...a pořád jsem spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Retro day . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Retro day . hmm, moc hezké, i když, volil bych k nim jiný řemen, byt na mé ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky