Juraj11 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 stále neustále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dnes různé obyčejné primky, na v?tračku. Třeba tyhle... Další fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32044-jaké-primky-máte-právě-na-ruce/?p=1300138 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jast Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Je čas jít domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 stále neustále nemaj chybu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 nemaj chybu...jj nemaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Na pivu vypadaj dobre, budem kamaradi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dneska jedu po dlouhé době na baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Na pivu vypadaj dobre, budem kamaradi. Tyhle Hamiltony jsou úplně super, chápu, že Damaska to nejsou, ale to nic nemění na tom, že jsou to moc pěkný hodinky. Takže gratulace! Já dnes LHC na hadru, ideální do podmínek venku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ...vzpominka na dedu, kvuli tem vlevo jsem si koupil ty vpravo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 ...vzpominka na dedu, kvuli tem vlevo jsem si koupil ty vpravo...Ty dědovi se mi líběj víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Na pivu vypadaj dobre, budem kamaradi.14174541940361.jpgZas tak děsný nejsou. Koledujou si o střídání řemenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Ty dědovi se mi líběj víc.Jojo, už jako malej jsem z nich byl hotovej a furt jsem něco stopoval...pak jsem trnul aby děda nezapomněl, že mi je slíbil A nezapomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Na pivu vypadaj dobre, budem kamaradi.14174541940361.jpg Dobrý jsou jak sviň. Máš k nim i nějakej tah nebo něco? Já dneska konečně sehnal ideální balicí papír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 emef: parádní fotka. V hlavě mi k ní zní Dean Martin a jeho vánoční songy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Dobrý jsou jak sviň. Máš k nim i nějakej tah nebo něco? Já dneska konečně sehnal ideální balicí papír.Já už jsem asi unavenej, ale co je "nebo něco" řemen, tah..a..hadr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Emefe, není to na tebe noc jednobarevný? ---Za mě večerní přelet nad kluzce se lesknoucí Prahou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Emefe, mam k nim akorat damsky Khaki Hamiltony pro manzelku. Nesmejte se.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Jakože já totiž pořád nevim, jak se tý kovový věci má řikat. Někdo řiká tah, někdo náramek, někdo dokonce řemínek, dyť to znáte. Jsem se snažil vymyslet neutrální variantu pro všechny. A tak neutrální nakonec nebyla. ) Ukaž eště tu manželku. Nebo aspoň hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 emef: ty budeš dělat nato strap z balícího papíru nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky