Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes trochu zimní

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

a pár dalších "zmrzlých" fotek:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75850-pavel-k-fotky-m%C3%BDch-hodinek/page-5&do=findComment&comment=1300989

Odesláno

No ani zas tak né, já má A4 2001, tvoje je myslím modelová řada 2004, staré dobré strojovny. :smile_anim:

Je to tak - 2004, jinak mám jej v zálesáckým provedení s alcantarou (nelíbí se mi to, ale kompenzuje mi to špičkový stav) ... tohle už je druhý v pořadí :) . Opravdu stará škola, která se nebojí ani mimo silnici :) . Konec OT :).

Odesláno

Je to tak - 2004, jinak mám jej v zálesáckým provedení s alcantarou (nelíbí se mi to, ale kompenzuje mi to špičkový stav) ... tohle už je druhý v pořadí :) . Opravdu stará škola, která se nebojí ani mimo silnici :) . Konec OT :).

Já vím!!! Vzpomínám si. To je to auto, co v něm vyvážíš rodinku do lesa  :clap:  :D

Odesláno

Zatím mám ameriky, 11mm, ale zítra to budou placaté švýcary.

6,5 mm švýcary, to jsem napnutý jak kšandy. V kolik hodin je tady mám vyhlížet?

Já jsem momentálně naladěný na německé vlně a užívám si jízdy na stříbrném blesku.

Odesláno

Zatím mám ameriky, 11mm, ale zítra to budou placaté švýcary.

To vypadá na moc fajnový řemen ještě ve fázi objednávky :)

Odesláno

by me zajimalo jak brali kolegove umelci tvoje foceni rolexek, respektive co si mysleli :))))

No to neviem, ale vsetci boli dost zabrati do tvorenia, tak si to snad ani nikto nevsimol :)

Nabuduce budem menej napadne fotit :)

Odesláno (upraveno)

To vypadá na moc fajnový řemen ještě ve fázi objednávky :)

Ale do očí bys jí to neřekl.

Jednou jsem koupil řemen z hada (dokonce jiný druh krajty), ale nedělalo to dobrotu, musel z domu.

6,5 mm švýcary, to jsem napnutý jak kšandy. V kolik hodin je tady mám vyhlížet?

Já jsem momentálně naladěný na německé vlně a užívám si jízdy na stříbrném blesku.

Nedivím se, jsou moc pěkné. Těším se, až je uvidím na srazu naživo.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Jakože já totiž pořád nevim, jak se tý kovový věci má řikat. Někdo řiká tah, někdo náramek, někdo dokonce řemínek, dyť to znáte. Jsem se snažil vymyslet neutrální variantu pro všechny. A tak neutrální nakonec nebyla. :))

Ukaž eště tu manželku. Nebo aspoň hodinky. ;)

"nebo něco" je dost neutrální :D

Odesláno

kde sem v pondělí byl? nápověda: čas (dopolední) a světlo kolem odpovídají

Že by Arktikum??

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...