Cyril Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 No, me se libi ta matna titanova barva, to je parada. Ale musel bych najit nechrono model, nejsem chronar. Ta samostatnost firmy, jestli to tak je, by se mi taky libila. Ani vlastne nevim proc, ale je mi to sympaticke, ze nejsou na prodej.Jsem se právě zeptal Kubsona a ten odepsal, že se domnívá, že jsou sami za sebe. Tak bych tomu věřil...když to říká on!A to je fakt příjemný zjištění. A přidávám fotku svých bývalých Avengerů. Tam byl přesto, že to byl stejnej model, cifr do šeda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) Jak říkám. Ta firma u mě šlape nahoru s časem. Klišé o taxikářích už dávno odvál čas a zůstaly fajne hodinky, independent značka a výrobce vlastních kalibrů. Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Chlapi-neni mi to maly?-nejak se v tom necitim nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 je to divně vyfocený....zkus z jinýho úhlu a lepším telefonem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 @Snake: Já ti nevim..Po tom, co je u tebe zvykem, bych řekl, že trochu asi jo.. Ale Cyrda má pravdu, zkus to znovu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Je blby svetlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Odpoledni pilotaz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Stále B jinak: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Je blby svetlo...Asi dobrý...Dej jim šanci a pokud si nesednete, tak je pusť. Mě se to tak strašný nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Dnes na hulvata . Kosela, zelene nato a bathory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Život je pink .Karle, doufám, že ses k tomu nenechal předělat na babu!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Chlapi-neni mi to maly?-nejak se v tom necitim nebo co...Maly to neni, ale tvuj macho style to holt neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Za šera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Asi dobrý...Dej jim šanci a pokud si nesednete, tak je pusť. Mě se to tak strašný nezdá. Maly to neni, ale tvuj macho style to holt neni... Díky moc,ale asi to nedám...jsou to krásný hodinky,ale na mě asi fakt malý...39mm není tak malý číslo-jak se mi ty hodinky zdají na ruce prostě malý no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Díky moc,ale asi to nedám...jsou to krásný hodinky,ale na mě asi fakt malý...39mm není tak malý číslo-jak se mi ty hodinky zdají na ruce prostě malý no...39 je dobry cislo... co je maly, to je mily... a pohodlny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Tobě to sedí na ruce tak nějak líp...nevím-možná to ještě zkusím...nebo vyhodím inzerát a uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Za šera. Nic proti, ale ten žlutý kus gumy působí vedle těch hodinek jako pěst na oko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Poslední dobou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Poslední dobou Tyhle jsem mel rad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky