Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty sa nesmej, na teba by stačila tá stonožka, čo na mňa vybehla pri laoských hraniciach (je možné, že to majú laoské ozbrojené zložky namiesto psov). By ťa odvliekla do hniezda, spravila si z teba kušelbéra a tvoje nato strapy by nosila ako opasky :)

To aj domáci hovorili, že takú ešte nevideli.

nedalo sa inac :)

Odesláno

Neplanovany nakup pri cekani na manzelku. Priste uz me sebou nevezme

Gratuluju, pekny kousek a ta lumi paradni!

ja furt riseman 

attachicon.gifIMG_0111.jpg

Skvela fotka, jako vzdy. Tesim se zas na nejakou zimni z hor. 

Odesláno

Ty sa nesmej, na teba by stačila tá stonožka, čo na mňa vybehla pri laoských hraniciach (je možné, že to majú laoské ozbrojené zložky namiesto psov). By ťa odvliekla do hniezda, spravila si z teba kušelbéra a tvoje nato strapy by nosila ako opasky :)

To aj domáci hovorili, že takú ešte nevideli.

jednoznacne je mozne konstatovat, ze stonozky nie su hlupejsie od varanov..

dnes som letec:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Ani ne tak na ruce, jako na stole. Jedno z vláken v chlubírně mi připomělo moje rodinné kapesní hodinky, které jsem před časem nechal restaurovat, po stěhování v práci je odvezl domů, založil a pozapomněl na ně. Teď mi tu tikaj a já od nich nemůžu odtrhnout oči :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem prischera
Odesláno

Ani ne tak na ruce, jako na stole. Jedno z vláken v chlubírně mi připomělo moje rodinné kapesní hodinky, které jsem před časem nechal restaurovat, po stěhování v práci je odvezl domů, založil a pozapomněl na ně. Teď mi tu tikaj a já od nich nemůžu odtrhnout oči :)

attachicon.gifIMG_1236.jpg

velka krasa...

Odesláno

Dík, jen nevím, jestli je nemám mít na stole obráceně :). Mám je vzít ve čtvrtek sebou?

IMG_1237.jpg

jo, strojovna nabizi epochalni pohled:)) ve ctvrtek je vem, ale kolovat je nenechavej:)))
Odesláno

Dík, jen nevím, jestli je nemám mít na stole obráceně :). Mám je vzít ve čtvrtek sebou?

attachicon.gifIMG_1237.jpg

trochu je na stojanku predsad a dej za ne lomene zrcadlo a mas to 2in1 :) ikdyz ja bych radsi volil ten cifr - je v nadhernym stavu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...