tombed Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Pěkný řemen, ten už se mi dlouho líbí......od pátku to je dobře, jinak bych už na oběd s tebou nešel... a když se ti líbí, tady ho máš, bohužel kousek ho na fotce chybí, pormiň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 A nemáš náhodou z titanu ty Fortisky? Anebo to jsou plasťáky? ..no joo...ale to jsou takové placky a na kůži..zajímaly by mě ty Béčka.. jako stejný model.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) ..no joo...ale to jsou takové placky a na kůži..zajímaly by mě ty Béčka.. jako stejný model.. Edit: radši nic, nebudu používat sprostá slova :-) A máš to za 500, gratuluju Upraveno 16. října 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 ...oooo...toto letí..teď jse přišel a už 5set.. ..proč ten edit..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Tak ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 to je dobře, jinak bych už na oběd s tebou nešel... a když se ti líbí, tady ho máš, bohužel kousek ho na fotce chybí, pormiň. Takhle hnusnej řemen, to aby člověk moc a moc hledal! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 Dneska jsem nazul PVDčko. Ty hodinky jsou fakt neuvěřitelně zábavný...: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2011 (upraveno) Takhle hnusnej řemen, to aby člověk moc a moc hledal! Má ho vode mě, já ten řemen rád, běž prosím do koupelny, stoupni si na váhu a pokud tam nenajdeš 105 kg živý váhy, tak si dej na předchozí post edit. protože se teď nas.ralo 107 kg živý váhy. Upraveno 16. října 2011 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 (upraveno) S Bremonty na východ Upraveno 17. října 2011 uživatelem jdx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Podzimní červená ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ked tu dnes mame ten Rolex Day tak ja dvojton.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Pořád LT M8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Columbus Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Vony ty Daytony jsou ober hodinky a i v tom debilním dualton provedení vypadají nádherně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ked tu dnes mame ten Rolex Day tak ja dvojton.... kurna ty ti seknou! Paráda!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 to stopa: zlatý kliniec dňa a dokonca ti celkom seknú...kde si stratil dátumovku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 to stopa: zlatý kliniec dňa a dokonca ti celkom seknú...kde si stratil dátumovku? rano mi niekde spadla a stale ju nemozem najst.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Podzimní červená ... Přenádherné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ked tu dnes mame ten Rolex Day tak ja dvojton.... fakt neviem, ale pyta sa mi tam este velky zlaty prsten.. potom by to bola dokonala fotka, teraz su to len dokonale hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ked tu dnes mame ten Rolex Day tak ja dvojton.... Hen wechselstube... Parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 007 na tahu z monster. zbývající 1mm po stranách jsem doplnil kroužky ze silikonové hadičky, prostě bastlení.chtěl jsem jen zkusit, jaký tah k nim koupím - líbil by se mi bez přiléhajících koncovek k pouzdru, jako třeba watchadoo.kdybyste měli tip na pěkný masivní tah tak do 50 babek, tak sem s ním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky