Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Děkuju.

Se mi zdá, že mým Seiko nejvíc sekne kožený zulu a tvým Expům právě tento řemen. 

Postřižinské jsem pil asi tak před měsícem a bylo to veliké zklamání, zařadil jsem ho na blacklist. Jaké ho mají v Nymburce? Fotka je pěkná, to se u tebe rozumí samosebou.   :photo:

Já pil Postřižinské poprvé a musím naopak říct, že mi velice chutnalo. Chuť byla taková plná. Tomu pivu vážně nic nechybělo. Zjevně se o něj v té hospodě dokážou dobře postarat. 

...a ještě jedna z Nymburka:

post-437-0-39840200-1430511423_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik Michale, jsou genialni - naprosto jednoduchy, malinky a dycha z nich jejich bohata historie :) uz mam v planu napsat recenzi, ke ktere mam ted na ceste jeste 2 knizky - jednu o tancich a jednu o Cartierovych hodinkach obecne :)

Jeste me hodne lakaji mensi verze Calibre de Cartier, ktery jsou taky naprosto genialni!

Odkaz ke komentáři

Dik Michale, jsou genialni - naprosto jednoduchy, malinky a dycha z nich jejich bohata historie :) uz mam v planu napsat recenzi, ke ktere mam ted na ceste jeste 2 knizky - jednu o tancich a jednu o Cartierovych hodinkach obecne :)

Jeste me hodne lakaji mensi verze Calibre de Cartier, ktery jsou taky naprosto genialni!

Gratuluju.

Už se na tu recenzi moc těším,

Odkaz ke komentáři

pracovna sobota

no tak to je velka parada de ville...

nedavno jsem pro kolegu pomahal akvirovat tenhle stroj:))

Nějak mi zamíchaly prioritama :lol2:

vypadaj naramne! krasny - jednoduchy - dokonaly pilotky

post-248-0-74808300-1430554763_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...