Kid_A Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jak mě baterkáče nikdy nebraly, těmto jsem neodolal - kalibr L541 na 27 kamenech. super chrona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jo, já jsem při koupi furt bádal, kde je sčítač minut. Pak, v nouzi nejvyšší, jsem si přečetl manuál (poslední zoufalá možnost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Jo, já jsem při koupi furt bádal, kde je sčítač minut. Pak, v nouzi nejvyšší, jsem si přečetl manuál (poslední zoufalá možnost) to jsou evidenza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Ano, reference L2.656.4. Povalovaly se na ebayi za slušnou cenu. Holt tam nesmím lézt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2015 Děkuju.Se mi zdá, že mým Seiko nejvíc sekne kožený zulu a tvým Expům právě tento řemen. Postřižinské jsem pil asi tak před měsícem a bylo to veliké zklamání, zařadil jsem ho na blacklist. Jaké ho mají v Nymburce? Fotka je pěkná, to se u tebe rozumí samosebou. Já pil Postřižinské poprvé a musím naopak říct, že mi velice chutnalo. Chuť byla taková plná. Tomu pivu vážně nic nechybělo. Zjevně se o něj v té hospodě dokážou dobře postarat. ...a ještě jedna z Nymburka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Krásný Cartiery, bez ohledu na typ strojku. A ten koženej řemen jim sedne dokonale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 (upraveno) Nejak se mi to rozhodilo Upraveno 2. května 2015 uživatelem spiderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Dik Michale, jsou genialni - naprosto jednoduchy, malinky a dycha z nich jejich bohata historie uz mam v planu napsat recenzi, ke ktere mam ted na ceste jeste 2 knizky - jednu o tancich a jednu o Cartierovych hodinkach obecne Jeste me hodne lakaji mensi verze Calibre de Cartier, ktery jsou taky naprosto genialni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Dik Michale, jsou genialni - naprosto jednoduchy, malinky a dycha z nich jejich bohata historie uz mam v planu napsat recenzi, ke ktere mam ted na ceste jeste 2 knizky - jednu o tancich a jednu o Cartierovych hodinkach obecne Jeste me hodne lakaji mensi verze Calibre de Cartier, ktery jsou taky naprosto genialni! Gratuluju.Už se na tu recenzi moc těším, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rango Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 pracovna sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Nějak mi zamíchaly prioritama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 pracovna sobotano tak to je velka parada de ville... nedavno jsem pro kolegu pomahal akvirovat tenhle stroj:)) Nějak mi zamíchaly prioritama vypadaj naramne! krasny - jednoduchy - dokonaly pilotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Neustale na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 ZOOOlomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Jde se na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Sinny & višeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Něco z rána a 9 dni Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 3 za 2...jeste,ze se mam cim zabavit a maji tady gauc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 ty zenitky nemaj chybu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 2. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2015 Slavnosti svobody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky