Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

O kolik jsou pocitove vetsi,nez MM300?Asi o dost,ze?

Malý hodinky to nejsou. Proti MM 300 jsou větší hlavně tvarem pouzdra, na ruce působí jako Orient 300. Pocitově s MM300 nevidím rozdíl. Jsou vyšší, ale to jsou i MM 300, takže si podvědomě levačku hlídáš, ale to u každých velkých hodinek, třeba panérií. Hlavně jsou o 4 deka lehčí než MM 300. Takže velký hodinky, váha nějakých 165 g, ideální. Hodinky jejich velikosti váží 250+ g., tyhle se nosí velmi pohodlně

vs MM 300

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

vs sumo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

vs orient 300

Návštěvník Zmizík
Odesláno

O kolik jsou pocitove vetsi,nez MM300?Asi o dost,ze?

Slunecnik ma obvod ruky 26cm.

Odesláno

Myslím že už nelutujes ten vonkajší anti reflex, vsak?

Moje 36tky len na origos remeni

IMG_20150529_170703.jpg

Uprimne? Asi bych znovu chtel bez ar, nejak se o nej bojim, ale pekne to je. A ta pohodlnost, si chrochtam.:).

Odesláno

Slunecnik ma obvod ruky 26cm.

Bych tipnul,ze i vic,na jeho ruce vypadaj uplne v klidu,ale pri porovnani s MM300 vypadaj ty SD jako hrozny hovada.Holt je Roman asi dobre stavenej,no.Na me jsou MM tak tak,i kdyz jsem burt.

Odesláno

Bych tipnul,ze i vic,na jeho ruce vypadaj uplne v klidu,ale pri porovnani s MM300 vypadaj ty SD jako hrozny hovada.Holt je Roman asi dobre stavenej,no.Na me jsou MM tak tak,i kdyz jsem burt.

Děkuji, děkuji  19 cm uherák

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Děkuji, děkuji  19 cm uherák

Tak todle je ale uz fakt nechutny.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja mam 17.5 at delam co delam a zpravidla to jako lovecak nesmrdi.

Odesláno

Léto může začít. Dnes dorazil z Japonska (Altro sro) chřestýš. Byl teda docela drahej, asi polovina ceny hodinek:(,

ale mám velikou radost. Život je hned hezčí. 

Z mobilu mi to v poledne nešlo poslat, takže fotka je několik hodin stará.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...