addalbert Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Konečně po šichtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Sluníčko ,teploučko,pohoda .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 SKX do modra... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Zkousime novej remen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 .to je brutal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 to je brutaldik ! na tom nate sa nosia perfektne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Asi budu první, kdo to tady po vlně kritiky pochválí, ale mně se to líbí. Trochu mi to připomíná některé fotky vintážních Moonwatch. Tam je taky koncovka výškou pod úrovní nožiček. Díky za pochvalu. Kombinace Explorer a Jubilee tady asi nebude patřit mezi oblíbené (i když pár příznivců se už našlo), ale s ohledem na to, co se teď na fóru řeší, mi plechový, chrastící a nelícující koncovky tahu připadají jako pravej rokenrol! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaarda Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jeje novinka, gratuluji jsi 1 na foru. Jak se nosi?Děkuji, nosí se pohodlně jako všechny moje předchozí KonTiki, jen mi jsou zase trochu malý, jako skoro všechny moje předchozí KonTiki:-) Ale musel jsem je zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Svět je zase v rovnováze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Svět je zase v rovnováze. Gratulace k parádní klasice, ať ti tentokrát dlouho vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Na pivo jedině za slušňáka...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Sect: ...se někdy zas ozvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 vintage :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Díky za pochvalu. Kombinace Explorer a Jubilee tady asi nebude patřit mezi oblíbené (i když pár příznivců se už našlo), ale s ohledem na to, co se teď na fóru řeší, mi plechový, chrastící a nelícující koncovky tahu připadají jako pravej rokenrol! co komu chrasti a nelicuje? Uniklo mi neco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 vintage :-) Vintage rules! Great GUB. I haven't seen such dial before - congratulations! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky