Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Dnes nastupil novy kolega do prace a vyklul sa z neho miestny clen. :)

JeanRichard Chronoscope.

Konečně mám po letech bílé hodinky. Sice je ještě nemám ani 24h, ale vypadá to parádně. Za málo peněz hodně muziky.

Oboje moc povedené bílé časoměřiče  :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou supr ty JR. Líbil se mi na nich ten jemnej brus (nebo co to je:) a zelenej AR, ten maj tyhle bílý taky?

Jemný brus je asi prima, zároveń je to ale větší magnet na vlásečnice než leštěné plochy. Zelený AR nevidím, faktem ale je že obecně vidím hůř.

Odkaz ke komentáři

MaxT: i přes ten světlý ciferník a chronograf jsou to parádně čitelné hodinky.

Možnost paralelního měření času (minutovka+luneta; stopky) je fajn fíčura na složitější kulinářské kreace, v praxi bych to určitě užil :D

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

MaxT: i přes ten světlý ciferník a chronograf jsou to parádně čitelné hodinky.

Možnost paralelního měření času (minutovka+luneta; stopky) je fajn fíčura na složitější kulinářské kreace, v praxi bych to určitě užil :D

Čitelné jsou opravdu skvěle. Otec si minulý týden koupil bílé TH Aqua cosi (taky toužil po bílých) a od té doby nadává kudy chodí, že nezjistí kolik je hodin jak jsou nepřehledné. 

Po asi 20 hodinách mohu konstatovat že přesnost je prozatím +- 0 sec., na ruce sedí skvěle. Co se mi líbí méně je WR pouze 50M a fakt, že lumi na ručkách je sice famózní, želbohu je pouze na ručkách. Indexy ani náznak.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...