Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Vzdycky kdyz je postnes, tak mam chut neco prodat a poridit je...kdyz ale ono neni co

Jinak ja uz tyden vodni otloukanky

hehe, dik ;)

tak vony zas nejsou nejak nedostupny, pro me prekvapive na tom tzuk jeste porad jsou k dispozici za 100k resp asi by se dal ukecat jeste o neco mene.. ja bych je nepustil ani za to, kolik jsem za ne dal novy :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hehe, dik ;)

tak vony zas nejsou nejak nedostupny, pro me prekvapive na tom tzuk jeste porad jsou k dispozici za 100k resp asi by se dal ukecat jeste o neco mene.. ja bych je nepustil ani za to, kolik jsem za ne dal novy :)

No to me prave posledni dobou znervoznuje- ze se na tzuk (tes uz jsou i na wus)jeste porad neprodaly, libra je sice dost vysoko ale celkove to za inhauzni aquatimery je vcelku prijatelna cena...takze je sem prosim te nepostuj jinak nebude mit rodina co jist
Odkaz ke komentáři

Cestou z Aletta Jacobs-hallu. Kruciš, měl jsem pocit, že jsem tomu dal maximum a fakt to umím. Očividně je to u mě synonymum k "dneska to zas pos...u". A taky že jo. Ale tak aspoň je to hezká budova, ne :D?.
post-27786-0-41342100-1433964659_thumb.jpg
Edit: a nejvíc mě dostalo, jak se ptali na odůvodnění hypotézy z jednoho výzkumu a já si zrovna tu jedinou (z deseti) nepamatoval a nedokázal to vymyslet  :frusty: .

Upraveno uživatelem VitekB
Odkaz ke komentáři

Ty Chr.Ward jsou paradni, zkus je vic fotit, stoji za to:).

Odkaz ke komentáři

No to me prave posledni dobou znervoznuje- ze se na tzuk (tes uz jsou i na wus)jeste porad neprodaly, libra je sice dost vysoko ale celkove to za inhauzni aquatimery je vcelku prijatelna cena...takze je sem prosim te nepostuj jinak nebude mit rodina co jist

Lehka dietka nikomu neuskodi ;D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...