Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Nic ve zlém, ale tohle bych na ruce nikdy nesnesl, nechtělo by se mi luštit, kolik je hodin. edit čárečka mi utekla hele v pohodě, nevím kolik ruček potřebuješ ty, ale mně to takhle stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lapierre Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 hele v pohodě, nevím kolik ruček potřebuješ ty, ale mně to takhle stačí Potřebuji dvě neb jsem konzerva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 Potřebuji dvě neb jsem konzerva. OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 OK hehe jednoručky se sekundovkou, ňáký upgrade ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2010 hehe jednoručky se sekundovkou, ňáký upgrade ne? kurva drát co sem to zas koupil ono to má mít fakt DVĚ ruce 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Nuda, nuda, sed, sed... Tak jsem to aspon zpestril textilakem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 Tombed mi rikal, ze prej musim mit v cervnu novy hodinky, jinak budu trapnej, tak dekuju mrakousovi, ze mi dneska pripomnel ze uz je prvniho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 kurva drát co sem to zas koupil ono to má mít fakt DVĚ Minutovka je zbytečná, takhle to bohatě stačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 No když prvního tak prvního, něco před generálkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 seiko 6309-7290 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koniferka Odesláno 1. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2010 seiko 6309-7290 tyhle Seika neznám,vypadají velmi robustně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 tyhle Seika neznám,vypadají velmi robustně Ze by kvuli ty gumovce co maji navlecenou... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tak jeste jedna denni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Brzo, ozvu se, stejne ti musim vratit ten nato strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tak jeste jedna denni OT v tomhle vlákně: Michale, už tak docela nevím, co ti s novou akvizicí popřát. Možná ať ti vydržej alespoň 3 měsíce? Nebo ať se tvá neklidná "chronoduše" dočká konečně klidu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 OT v tomhle vlákně: Michale, už tak docela nevím, co ti s novou akvizicí popřát. Možná ať ti vydržej alespoň 3 měsíce? Nebo ať se tvá neklidná "chronoduše" dočká konečně klidu? 3 mesice, si se zblaznil, 3 tydny je maximum nez je zase vymeni za jiný Becka. Ale aspon se drzi pekně na jednom dvorku a nikde se netoulá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Tak jeste jedna denni Jsem zvedav, ktere budou ty prave a zustanou Ti aspon cele prazdniny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Hele chlapi nevim jak to bude, sam bych se rad usadil, jenze kdyz me do toho vzdycky neco vleze.. Pomalu se zacinam bat ze nakup tech GMT IIc neni resenim, spis jenom prohloubenim problemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 (upraveno) Ty se proboha šmrdlej na levelu lepší střední (breitling, omega, op apod.), protože jak zaklepeš na branku HH, tak je po tobě jak po žabě Otázkou je, co jsi z té lepší střední ještě na pazouře neměl Upraveno 2. června 2010 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2010 Otázkou je, co jsi z té lepší střední ještě na pazouře neměl Jsi nevidel ten seznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky