Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Páni prosím vás..! Dnes mi bolo tuna od kolegu povedané, že niekto z vás predáva ZIPPO zapalovače ale ani po 20 min listovania vlákien to neviem nájsť... Neviete niekto hodiť link alebo poradiť kde by som to našiel...?  :notworthy: Inak v poslednej dobe ich skúšam na pravej ruke a aj keď je to nezvyk, páči sa mi to  :photo:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petik16
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník maxigabrielg

už to tu padlo určite mnohokrát. Ty Roger jsou super

dakujem!

konecne som mal cas urobit zopar fotiek, tak to dam sem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

ale máš fotky aj s nejakou nadupanejšou mašinkou, že..?  :photo:

Skutečný fotograf by zřejmě o Nikonu P510 neřekl, že je to nadupaná mašinka, ale nadupanější než foťák z mobilu určitě je :D

Před chvílí jsem s ním vyfotil svou včerejší novou akvizici, tak to dám i sem:

Upraveno uživatelem siwi
Odkaz ke komentáři

Skutečný fotograf by zřejmě o Nikonu P510 neřekl, že je to nadupaná mašinka, ale nadupanější než foťák z mobilu určitě je :D

Před chvílí jsem s ním vyfotil svou včerejší novou akvizici, tak to dám i sem:

No ešte že ja nie som vôbec fotograf :D Len sa mi páčia tvoje fotky ale to bude asi tými Béčkami  :notworthy: Mne postačí úplne iPhone 5, náhodou robí skvelé fotky... Inak mám asi 10 ročný Olympus ale ten používam len na ako-také makro  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jsem vlastně skoro 14 dní OWG s těmahle želvama a své definitivní si už šetřím. Přemýšlím, jak je zachovat v co nejlepším stavu. Nechávat je pravidelně přetěsnit je jasný, ale co dál? Náramek už má docela dost za sebou a dýnko taky někdo zprasil. Kdybych je sehnal v lepším stavu, tak to nebude ono.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...