Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

na tom meshi vypadaji paradne, diky za tip jak je ozivit ;-)

Taky se mi to líbí a navíc se i pohodlně nosí, nicméně žena prohlásila, že jí jakýkoliv mesh na chlapech přijde zženštilý. Ale byl to jen chladný kalkul, posléze se prozradila prosbou, že jí ten mesh mám nasadit na její SKX009 :-) No nic, aspoň si ty SKX konečně vyzkouším i já na originálním jubilee tahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, jo, shark mesh de hodí na všechno ...

Nezkoušel jsi mesh náhodou na DS First Diverech? Docela o něm uvažuji, protože ten sériový náramek je k PC dost nenositelný pokud si chci opřít ruku o stůl tak, aby mě to netlačilo. Jen nevím, jestli shark nebo milanaise.

Odkaz ke komentáři

Lehka vecere a pak uz terasa:).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem tano
Odkaz ke komentáři

inženýrská oddysea

Odkaz ke komentáři

Nezkoušel jsi mesh náhodou na DS First Diverech? Docela o něm uvažuji, protože ten sériový náramek je k PC dost nenositelný pokud si chci opřít ruku o stůl tak, aby mě to netlačilo. Jen nevím, jestli shark nebo milanaise.

Ne, mám ho jen ve 22mm.

Milanaise se mi nelíbí kvůli ukončení (trubka pro stěžejku). Narušuje to podle mě vzhled hodinek.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...