Mitak Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 na tom meshi vypadaji paradne, diky za tip jak je ozivit ;-)Taky se mi to líbí a navíc se i pohodlně nosí, nicméně žena prohlásila, že jí jakýkoliv mesh na chlapech přijde zženštilý. Ale byl to jen chladný kalkul, posléze se prozradila prosbou, že jí ten mesh mám nasadit na její SKX009 :-) No nic, aspoň si ty SKX konečně vyzkouším i já na originálním jubilee tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Už mi to horko ani nevadí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Jo, jo, shark mesh de hodí na všechno ...Nezkoušel jsi mesh náhodou na DS First Diverech? Docela o něm uvažuji, protože ten sériový náramek je k PC dost nenositelný pokud si chci opřít ruku o stůl tak, aby mě to netlačilo. Jen nevím, jestli shark nebo milanaise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Tuhle nadheru... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 (upraveno) Lehka vecere a pak uz terasa:). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Zasloužené osvěžení po pracovním dnu na piskovne s Orisem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 inženýrská oddysea Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 tenge : skvělá fotka Já moje milované MOONY Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Ministretko v Presove s "laxacnym" Šarišom :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Doxa a Dunaj pod Devínem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 SitgesSent from Lumia 930Doufám, že až se vrátíš z dovči, uvědomíš si, že nemáš ani na chleba a budeš mi je muset pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2015 Nezkoušel jsi mesh náhodou na DS First Diverech? Docela o něm uvažuji, protože ten sériový náramek je k PC dost nenositelný pokud si chci opřít ruku o stůl tak, aby mě to netlačilo. Jen nevím, jestli shark nebo milanaise. Ne, mám ho jen ve 22mm.Milanaise se mi nelíbí kvůli ukončení (trubka pro stěžejku). Narušuje to podle mě vzhled hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Pulku skla jsem nekde nechal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Rudá záře nad Ostravou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Tady je to bez zare :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Dnes extra pohodlně a polehku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Ze včera v Lednici Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 image.jpgNádherný kus vintage! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky