Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Kypr? :snorkle:

Ano, byl jsi tam? Pokud ne, tak doporucuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Primky nie sú moje no tá čierna mi celkom pristane, čo myslíte? :) aj tak nie je PRIM ako PRIM.. :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Znova som sa rozhodol prehľadať celý byt keďže vieme, že niekede sa musia ukrývať otcove staré Prim Sport... Ani na druhýkrát som ich nenašiel, no kôli tomu samozrejme nepíšem :D Neverím, že som náhodou našiel tieto dva kúsky, o ktorých nemá nikto doma ani len tušenie... Pravdepodobne sú po zosnulom dedkovi... Odpadol som  :eek:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Primky nie sú moje no tá čierna mi celkom pristane, čo myslíte? :) aj tak nie je PRIM ako PRIM.. :D

Videl bych to spis na neco modryho... Takova modra Monaca.... A kdyz ten xicht nechas predelat na oblicej Steve McQueena, tak budes mit 2 v 1 na jedne ruce... ;)

Sry, musel jsem...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...