Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Určitě vybereš něco, co oživí toto fórum !

no nie som si tentokrat uplne tak isty...nech sa snazim ako sa snazim, vzdy sa pri vybere vratim k Omega PO ( jedine zeby som to ozivil farbou :) )

inak ked spojim kombinaciu 380 + pod rovnik + zimna dovolenka, vychadza mi iba jedna destinacia ktoru vsak mozem iba odporucit :)

no a dnes na minutku vykuklo slnko... 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

První "pořádný" hodinky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem otoman
Návštěvník dabelM
Odesláno

no nie som si tentokrat uplne tak isty...nech sa snazim ako sa snazim, vzdy sa pri vybere vratim k Omega PO ( jedine zeby som to ozivil farbou :) )

inak ked spojim kombinaciu 380 + pod rovnik + zimna dovolenka, vychadza mi iba jedna destinacia ktoru vsak mozem iba odporucit :)

no a dnes na minutku vykuklo slnko... 

Bali  :clap:

Odesláno

Jo na Mauricius s A380, to bych si taky nechal libit :-) S A380 letame pravidelne do Shanghaie pres Frankfurt Lufthansou, a je to nesrovnatelne lepsi cestovani, nez ten samy trip pres Dubaj s Emirates, nebo nedejboze pres Moskvu s Aeroflotem. Abych nebyl jen OT, kdyz se ochladilo, tak SMP na tahu :-)

Odesláno

Včera jsem přiletěl s A380 do Johannesburgu a byla to fakt pohoda. Tichý a pohodlný. Jen jsme měli při pristání nějaký problémy s klapkama, takže 40 minut kroužil, aby snížil rychlost.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Two door

Neříkals posledně že je to nudná přeceňovaná značka ? :-)

Odesláno

Dal jsem cigo z okna, pekne leje:).

Odesláno

Včera jsem přiletěl s A380 do Johannesburgu a byla to fakt pohoda. Tichý a pohodlný. Jen jsme měli při pristání nějaký problémy s klapkama, takže 40 minut kroužil, aby snížil rychlost.

:-) .... to spíš kroužil proto, aby spotřeboval zbytek paliva, protože to bylo vyhodnocený jako riskantnější přistání. A ne, aby snížil rychlost.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...