Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Jeronimo

no pieskovisko uz az tak nemusim ( ale vramci stareckej demencie sa to uz priblizuje...) - ale fotku mas peknu!

Návštěvník Mitak
Odesláno

a tieto uz nenosim vôbec - malé a neprehladné.... keby som mal vyhodit vsetky, ktore uz nevidim či nenosím...

ale asi ich nechám, do zbierky

image.jpg image.jpg

Fakt pěkné, ale chvilku trvalo, než jsem se na nich zorientoval :-)
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno (upraveno)

Fakt pěkné, ale chvilku trvalo, než jsem se na nich zorientoval :-)

heh, tak to ti zavidím, pre m?a je to uz len sen - uz mi to zrak nedovoli,žial

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem maxigabrielg
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Taková páteční pohodička

Hodinky samozřejmě paráda, ale ještě víc mě zajímá osvětlený objekt v pozadí... plno rostlin, copak tam asi plave, že je to nelikviduje? Krása.

a tieto uz nenosim vôbec - malé a neprehladné.... keby som mal vyhodit vsetky, ktore uz nevidim či nenosím...

ale asi ich nechám, do zbierky

Lidí, co to s vámi je, tohle jsou hodinky z kategorie, o které se tu vedou při uvedení na trh bouřlivé diskuze, a když se na fóru nějaké objeví, skoro nikdo nereaguje? Za mě teda paráda! (Edit: Kid_A: hurá :) )

@Gabo: malé rýpnutí: pokud ti vážně slábne zrak a optika na nose už nestíhá korigovat, pořád máš možnost tomu snadno čelit. Stačí si vybrat jeden z mnoha modelů s repeticí :D

A co jsi zjistil? Samozrejme gratuluju.

Díky! Perfektní výška, krásně dlouhé nožičky - s hezkým tvarem z čelního pohledu. Ručky, dial, luneta - líbí. Z bočního pohledu (od korunky nebo od devitky) je pouzdro i profil nožek pro mne nudné, jak tvarem, tak zpracováním (žádné kombinace povrchů, žádné úhly). Celkov? se mi líbí, že jsou nezaměnitelné a nic vyložen? nekopirují, a mají takový luxusní look. Zatím nedokážu říct, jestli pro mě mají koule - s touhle malou výškou a vedle dvou větších potápek to mají těžké :) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1527494 Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Jednou za cas neco nezdraveho nemuze skodit. I kdyz, je to maso a zelenina. Housky a hranolky vetsinou nechavam [emoji6]

e29bec92dc0a443fa61739b82815cf67.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To máš něco novýho?  :notworthy:  Vypadají velmi dobře....

Vypadají jako nové. :)

Jarku velikost za mě ok, to nemá AR? Ty první cos zkoušel od Davida

mi přišly velké... Btw Hydry ti sedí líp ;)

Sklo má oboustranný antireflex a poměrně učinný, jak je Breitlingu dobrým zvykem. Pro mě jsou asi malé. Průšvih je v tom, když je uviděla moja. :) Snad první hodinky co se jí líbí a moc.. :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...