Micey Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Takhle by to na tom kole celkem slo. Byl jsem teda linej prehazovat remen.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 žrádlo, autá, audio a babenky - to možem! Tomu rozumím.. ... Ještě jedna z pískoviště. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Už víc jak tejden takto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
foldes Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Vecerni brnensky ikea nakup, brajtle a male auto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Jeronimono pieskovisko uz az tak nemusim ( ale vramci stareckej demencie sa to uz priblizuje...) - ale fotku mas peknu!
Návštěvník Mitak Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 a tieto uz nenosim vôbec - malé a neprehladné.... keby som mal vyhodit vsetky, ktore uz nevidim či nenosím...ale asi ich nechám, do zbierky image.jpg image.jpgFakt pěkné, ale chvilku trvalo, než jsem se na nich zorientoval :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 (upraveno) Fakt pěkné, ale chvilku trvalo, než jsem se na nich zorientoval :-)heh, tak to ti zavidím, pre m?a je to uz len sen - uz mi to zrak nedovoli,žial Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2015 uživatelem maxigabrielg 1
Filip.J Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Urodilo se... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vicomt Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Máchův kraj Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 IMG_20150919_145837.jpg vydarený denPěkná R8,gordiny, je tvoje? Pokud ano co víc fotek.
Kid_A Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 heh, tak to ti zavidím, pre m?a je to uz len sen - uz mi to zrak nedovoli,žial image.jpg moc zajimavej kousek!
martar Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 (upraveno) Taková páteční pohodičkaHodinky samozřejmě paráda, ale ještě víc mě zajímá osvětlený objekt v pozadí... plno rostlin, copak tam asi plave, že je to nelikviduje? Krása. a tieto uz nenosim vôbec - malé a neprehladné.... keby som mal vyhodit vsetky, ktore uz nevidim či nenosím...ale asi ich nechám, do zbierkyLidí, co to s vámi je, tohle jsou hodinky z kategorie, o které se tu vedou při uvedení na trh bouřlivé diskuze, a když se na fóru nějaké objeví, skoro nikdo nereaguje? Za mě teda paráda! (Edit: Kid_A: hurá ) @Gabo: malé rýpnutí: pokud ti vážně slábne zrak a optika na nose už nestíhá korigovat, pořád máš možnost tomu snadno čelit. Stačí si vybrat jeden z mnoha modelů s repeticí A co jsi zjistil? Samozrejme gratuluju.Díky! Perfektní výška, krásně dlouhé nožičky - s hezkým tvarem z čelního pohledu. Ručky, dial, luneta - líbí. Z bočního pohledu (od korunky nebo od devitky) je pouzdro i profil nožek pro mne nudné, jak tvarem, tak zpracováním (žádné kombinace povrchů, žádné úhly). Celkov? se mi líbí, že jsou nezaměnitelné a nic vyložen? nekopirují, a mají takový luxusní look. Zatím nedokážu říct, jestli pro mě mají koule - s touhle malou výškou a vedle dvou větších potápek to mají těžké http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1527494 Upraveno 19. září 2015 uživatelem martar
AndyAaron Odesláno 19. září 2015 Nahlásit Odesláno 19. září 2015 Jednou za cas neco nezdraveho nemuze skodit. I kdyz, je to maso a zelenina. Housky a hranolky vetsinou nechavam [emoji6] Sent from my iPhone using Tapatalk
Miroslávek Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Jako včera , tak i dneska , nosej se parádně , příští týden je přezuju na kůži ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Cestou pro nedelni snidani - cerstvej chleba a koblihy . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2015 uživatelem skalis
Jeronimo Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 ? 38 mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 To máš něco novýho? Vypadají velmi dobře....
Akam Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 (upraveno) Jarku velikost za mě ok, to nemá AR? Ty první cos zkoušel od Davidami přišly velké... Btw Hydry ti sedí líp Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. září 2015 uživatelem Akam
A_J Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 Od včerejška měly zpoždění hodinu... To je i na zdejší nedochvilnost dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 20. září 2015 Nahlásit Odesláno 20. září 2015 To máš něco novýho? Vypadají velmi dobře....Vypadají jako nové. Jarku velikost za mě ok, to nemá AR? Ty první cos zkoušel od Davidami přišly velké... Btw Hydry ti sedí líp Sklo má oboustranný antireflex a poměrně učinný, jak je Breitlingu dobrým zvykem. Pro mě jsou asi malé. Průšvih je v tom, když je uviděla moja. Snad první hodinky co se jí líbí a moc..
Doporučené příspěvky