Juraj11 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Mám z nich opravdu velkou radost, ten cifr a leštěné ručky plus indexy jsou fantastické Tome gratuluju a vitej v klubu Upraveno 13. října 2015 uživatelem filo-boxer
Locky Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... Nádhera, doufám, že zkoušku přežijou a vydrží nafurt.
Michal444 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... Sa nam to tu zoZenithovalo ale sedia paradne...
michalval Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Na zkousku...Ty nemají chybu. A ta modrá, mmm.
Rybiz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 zatim zkouska v obchode, jsou velmi prijemne na ruce, aligator zespodu pokaucukovan, remen silnejsi. a nazivo ta modra nema chybu. Famozni limitka a o plynulosti vterinovky a scitace radeji nemluvit :-)Sa nam to tu zoZenithovalo ale sedia paradne...
financ Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 zatim zkouska v obchode, jsou velmi prijemne na ruce, aligator zespodu pokaucukovan, remen silnejsi. a nazivo ta modra nema chybu. Famozni limitka a o plynulosti vterinovky a scitace radeji nemluvit :-)modrá je parádní u mě pořád barvičky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Verses Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 velka tlapa nebo maly hodinky? Maj tuším jen 39. Dlé mého nedoceněný model TH (Kirium) Sent from my iPhone using Tapatalk
Rybiz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Z tohodle jsem byl take na vetvi: motylovka skvele sedi, vetsi subcifry proporcni vuci ciselniku, plocha luneta, kalibr 9300, 42mm, pekne vysoky sklo, metalicka barva si nezada s Monacama...
decebal Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 (upraveno) Seiko 6217 Diver 62MAS Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. října 2015 uživatelem decebal
Alexion Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 omegace opat na oceli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip.J Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ráno bylo tak blbý šero, že mi nezaostřil mobil - a přes den už to bylo jenom horší. Nic, co by takový tooly rozházelo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Seiko 6217 Diver 62MASTo je snad osud,dneska jsem se prohraboval staryma vlaknama a uz uz ti chtel kvuli nim psat?.Skoda toho aftermarket cifru,ale mas i puvodni,ze?
decebal Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 To je snad osud,dneska jsem se prohraboval staryma vlaknama a uz uz ti chtel kvuli nim psat?.Skoda toho aftermarket cifru,ale mas i puvodni,ze? Mám, i ručičky.
matt81 Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Na zkousku... paradne! ked vyrastiem, kupim si aj jedny modre
bobi Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslávek Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Dnes ráno při kontrole teploty ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky