Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Sorry za off-topic, ale tohle zátiší je prostě the best :)Ty hodinky jsem navíc měl to štěstí nějakou dobu vlastnit - Nomos Anthrazit Gangreserve

To mě fakt dostalo. Musel jsem to ukázat partnerce. Pravila : No zrovna včera se to řešilo v televizních novinách s tím mysliveckým plesem a mrtvou srnkou. Trochu piety...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik kluci, udelal jsem dobry skutek, at maji deticky po svete radost :) ani to nema smysl fotit, mobilem bez svetla to nejde, kdo mysli, ze jsou to oblekovky, tak se lehce plete, v realu jsou velmi vyrazne, indexy hazi cuniky do okoli a modra je fakt neskutecna, plne dynko, antimagneticke, wr na potapeni s pristrojem, objednal jsem iwc kaucucuk a budou to uni, odolne volnocasovky ke vsemu, takovou radost jsem z jinych hodinek jeste nemel :)

post-1461-047861600 1327425585.jpg

post-1461-016731300 1327425604.jpg

post-1461-081304200 1327425624.jpg

Odkaz ke komentáři

Podle fotky vypadají na tvojí ruce opravdu veliké :). Ale vidím, že je máš hodně posunuté nahoru.

Jacobe-dnes jsem si nechal prodloužit tah o jeden dílek a je to moc,proto mě tak divně trčej nahoru,zejtra to dám nazpátek tak jak to bylo.Trochu sem přibral a sou mi takový těsnější.Jinak jsou o milimetr větší než než tvoje Suma a mám ruku 19,5cm.Fotky hrozně zkreslujou :smile_anim:

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Dik kluci, udelal jsem dobry skutek, at maji deticky po svete radost :) ani to nema smysl fotit, mobilem bez svetla to nejde, kdo mysli, ze jsou to oblekovky, tak se lehce plete, v realu jsou velmi vyrazne, indexy hazi cuniky do okoli a modra je fakt neskutecna, plne dynko, antimagneticke, wr na potapeni s pristrojem, objednal jsem iwc kaucucuk a budou to uni, odolne volnocasovky ke vsemu, takovou radost jsem z jinych hodinek jeste nemel :)

parada.

Odkaz ke komentáři

Ty neprodam, dik :) Martin tam mel i cerne, ale tahle limitka je v realu fakt jinde, chce to videt live, navic cerne uz mam :)

se.reš mě, přestože se snažíš ty hodinky zvošklivit svými fotkami. Užil by sis, jak bych vehementně záviděl, teprv kdybych viděl pořádný obrázky :)

Odkaz ke komentáři

Tady ta modrá vypadá víc modrá, než ty předešlé ... ;)

Velká paráda, fakt, gratuluji ....

... dojeď na sraz ...

Budeš král srazu (pokud nevezme Hasňa ty M.E. ... )

Odkaz ke komentáři

roman a lukin: hosi ja kurwa fakt neumim fotit :D a vyfotit tu barvu a prasatkujici indexy ... to by se jeden pos.al :) zitra mam howno co na praci, tak vemu misto telefonu fotak a bliknu na svetle, prave studuju tu obrovskou bichli komu vsemu jsem svym uvazenym nakupem pomohl, mam plusovych bodu, ze ani neusnu :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...