tmoris Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem tmoris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Na ceste z Oriosy ... Tak se mi libi, ze jsem zapomnel zasroubovat korunku no ta modra se ale blbe foti ... ..gratuluju..jsou prudce elegantní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Na ceste z Oriosy ... Tak se mi libi, ze jsem zapomnel zasroubovat korunku no ta modra se ale blbe foti ... a jeste si udelal neco pro charitu jsou bezvadny, libi se mi vod zacatku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Na ceste z Oriosy ... Tak se mi libi, ze jsem zapomnel zasroubovat korunku no ta modra se ale blbe foti ... Velká paráda. A nevšiml jsis jakou tam mají právě nabíku v sekci Flígrů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Sorry za off-topic, ale tohle zátiší je prostě the best :)Ty hodinky jsem navíc měl to štěstí nějakou dobu vlastnit - Nomos Anthrazit Gangreserve To mě fakt dostalo. Musel jsem to ukázat partnerce. Pravila : No zrovna včera se to řešilo v televizních novinách s tím mysliveckým plesem a mrtvou srnkou. Trochu piety... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dokonalost, máme stejnej vkus. Kdyby ses jich zbavoval,dej vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Gasiku dobrý... je v ceně i červený diplom s titulem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dik kluci, udelal jsem dobry skutek, at maji deticky po svete radost ani to nema smysl fotit, mobilem bez svetla to nejde, kdo mysli, ze jsou to oblekovky, tak se lehce plete, v realu jsou velmi vyrazne, indexy hazi cuniky do okoli a modra je fakt neskutecna, plne dynko, antimagneticke, wr na potapeni s pristrojem, objednal jsem iwc kaucucuk a budou to uni, odolne volnocasovky ke vsemu, takovou radost jsem z jinych hodinek jeste nemel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) Podle fotky vypadají na tvojí ruce opravdu veliké . Ale vidím, že je máš hodně posunuté nahoru. Jacobe-dnes jsem si nechal prodloužit tah o jeden dílek a je to moc,proto mě tak divně trčej nahoru,zejtra to dám nazpátek tak jak to bylo.Trochu sem přibral a sou mi takový těsnější.Jinak jsou o milimetr větší než než tvoje Suma a mám ruku 19,5cm.Fotky hrozně zkreslujou Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 gas: Ty jsou naprosto famozni. Uzasne ve vsech smerech. Ty jen tak neprodas. Nejde jim absolutne nic vytknout. Ja bych voil cernou, ale to je nepodstatne. Jsou fakt kulervouci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Ty neprodam, dik Martin tam mel i cerne, ale tahle limitka je v realu fakt jinde, chce to videt live, navic cerne uz mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Gasi to je nádhera. Tvoje nejhezčí hodinky Hlavně je někdy dovez do Ovy na čumendu dik, taky myslim pucim Ti je na foceni, ja to neumim a tyhle si to zaslouzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 kaucuk? ty si fakt hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 (upraveno) kaucuk? ty si fakt hovado ja vim nese.u se s tim, kdyz odolne hodinky, tak odolne hodinky, hura do vody edit: bude i nato Upraveno 24. ledna 2012 uživatelem gas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Aha, tak to jo. K cernym Big Ingum ty modre davaji smysl. A je taky pravda, ze takovou tu kovovou, kobaltovou modrou, jako je treba na Nautilech, mam moc rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dik kluci, udelal jsem dobry skutek, at maji deticky po svete radost ani to nema smysl fotit, mobilem bez svetla to nejde, kdo mysli, ze jsou to oblekovky, tak se lehce plete, v realu jsou velmi vyrazne, indexy hazi cuniky do okoli a modra je fakt neskutecna, plne dynko, antimagneticke, wr na potapeni s pristrojem, objednal jsem iwc kaucucuk a budou to uni, odolne volnocasovky ke vsemu, takovou radost jsem z jinych hodinek jeste nemel parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Ty neprodam, dik Martin tam mel i cerne, ale tahle limitka je v realu fakt jinde, chce to videt live, navic cerne uz mam se.reš mě, přestože se snažíš ty hodinky zvošklivit svými fotkami. Užil by sis, jak bych vehementně záviděl, teprv kdybych viděl pořádný obrázky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dik kluci, udelal jsem dobry skutek, at maji deticky po svete radost ani to nema smysl fotit, mobilem bez svetla to nejde, kdo mysli, ze jsou to oblekovky, tak se lehce plete, v realu jsou velmi vyrazne, indexy hazi cuniky do okoli a modra je fakt neskutecna, plne dynko, antimagneticke, wr na potapeni s pristrojem, objednal jsem iwc kaucucuk a budou to uni, odolne volnocasovky ke vsemu, takovou radost jsem z jinych hodinek jeste nemel Tady ta modrá vypadá víc modrá, než ty předešlé ... Velká paráda, fakt, gratuluji .... ... dojeď na sraz ... Budeš král srazu (pokud nevezme Hasňa ty M.E. ... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 Dneska za slušňáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2012 roman a lukin: hosi ja kurwa fakt neumim fotit a vyfotit tu barvu a prasatkujici indexy ... to by se jeden pos.al zitra mam howno co na praci, tak vemu misto telefonu fotak a bliknu na svetle, prave studuju tu obrovskou bichli komu vsemu jsem svym uvazenym nakupem pomohl, mam plusovych bodu, ze ani neusnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky