Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nejdřív pohled na měsíc, ale pak mi přišel řemen na míru od 09freds, takže teď si užívám Eterny. Udělal velkou radost...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Není to na ruce, ale myslím, že v tomto případě se to promine. I letos jsem si pro vás připravil nějaké PFka, takže jedno hodím i sem a další jsou případně u mě ve vlákně. S předstihem (přes svátky tady asi moc nebudu) tedy přeju všechno nejlepší do Nového roku, krásné Vánoce a těším se na další rok tady s vámi :)

Tomu říkám přání, holky, surf (i když já s plachtou :-) a hodinky. Přesně podle mého gusta :clap: Tak díky, tobě taky!

Odesláno (upraveno)

Pred par dny uz tady podobny vyhled ze stejneho mista od jineho clena byl...fakt to stoji za to...

Upraveno uživatelem Hami8
Odesláno

Premierovou na ruce si zaslouzi Existence za vyzvednuti. Takze moje a jeho super ruka. Jeste jednou verejne diky.953315c7a64a4d0d3d07686017cbb3d4.jpg

Odesláno (upraveno)

Takže přírůstek, jakože jen tak mimochodem... Ale kdo by se tomu tady ještě divil, co? :)))

Radik: par dni uz slapou na ruce, vice zde;). Musis to tam projet, je to cikcak.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78587-steinhart-novinky/page-18&do=findComment&comment=1584565

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

A já vim co to bude a neřeknu :D  ale fakt pěkný čísílko si vyfasoval, těším se na tvoje fotky

ono to při Stingerových preferencích není zase tak těžké vygooglit :)

taky jsem na fotky zvědavý

Odesláno

ono to při Stingerových preferencích není zase tak těžké vygooglit :)

taky jsem na fotky zvědavý

No, niekedy zdanie klame :)

Pod zeleny stromecek předpokládám :-))

Povedal člen so zeleným avatarom :D. Ale áno, som pomerne konzervatívny, preferujem zelený stromček.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...