El Nano Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Po roce a půl něco nového na ruku. Už jsem se začínal bát, že jsem divnej. @emef: moc pěkný, líbí se mi od začátku, co tu s nimi Vít přišel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Nosil hodinky značky Graham, myslel si, že je to známka punku.Slusnej popelnicek,co v tom je,ze je to tak vysoky?Nejaka potunena 7750?
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Jj, 7750 a ma to ten flyback, to nevim, co to obnasi za upravy...
financ Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka".IMG_20160126_102514.JPGze je taky ukážeš. Krásný jsou, fullgold má něco do sebe
Kid_A Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Prvne jsem vzal do prace svoje "zlaticka". IMG_20160126_102514.JPG hod neco do chlubirny chlape!
gerlén Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Tak jako v neděli, včera i dnes. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Buler Jemaflex Beryllium balance ... chtel jsem to videt nazivo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Akam Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Furt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Slunce v duši... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deep12 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ondralbc Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Vecerni prevleceni do domacich Nomosek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Krrtek Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Paráda, Ty ti seknou! Tyhle mi k Tobě pasujou. A navíc to jsou ještě Marky s jedním oknem datumovky - ty "dnešní" trojokna absolutně neuzávám.A taky jsi uzavřel jedno z nejdelších prodejních vláken tady Diky, jsou super!Tak uvidim jestli to Suby ustojej;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Dneska jsem se trosku vyoblikal a zkousim jak tyhle pilotky pujdou k obleku a kosili. A ja myslim, ze i jo...
ondralbc Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Hele hodinky jsou super, ale do obleku imho ne-e
Návštěvník YPO Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 A ja myslim, ze i jo...já myslím taky že jo ..... k těm industriálním knoflíkům akurátní, aneb nijak mě to neuráží
AndyAaron Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Hele hodinky jsou super, ale do obleku imho ne-eTak netvrdim, ze to jsou oblekovky, ale pekne vjely pod manzetu, na tuhle fotku jsem je musel lovit. Andy: zkus ty Eterna a soupni foto.Eterny ted nemam po ruce, muzu to zkusit, az prijdu domu. Ale priznam se, ze se k tem manzetovym knoflickum mi to asi uplne nesedi. Vyzkousim a uvidim. Nejlepsi na to budou asi ty Omegy a nebo prehodit zlate knoflicky a nahodit Diplomaty ;-) já myslím taky že jo ..... k těm industriálním knoflíkům akurátní, aneb nijak mě to neurážíVidim to podobne. Olbekovky to nejsou, ale neni to do oci bijici a neurazi to.
moravep Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Tlačítka to doženou. Mám ruku 16,5. Foto jsem ukradl z vlákna: Co nosí vaše protějšky. Slečně, nebo paní od oka hádám 15 až 16 cm zápěstí. spíš 15 než 16
honza71 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Som nevedel, že ich tu niekto má. Viac fotiek pls Jsem s tim delal krapet tajnosti a drobnych naznaku ve vlaknech ve fotogalerii si moc lidi nevsimlo ;-) ze je taky ukážeš. Krásný jsou, fullgold má něco do sebe Jo to ma, diky. Je to uplne jinej pocit, mit na zapesti "zlataky". hod neco do chlubirny chlape!To mi nejakou dobu potrva, ale casem neco vypotim. Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky