Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Návštěvník Jagman
Odesláno

Honzo tak to bych u tebe fakt nečekal snad jediné staré chrona která bych bral a dojebané to je bonus!

Odesláno

Jsou parádní, jen ta guma by mohla být delší :D . Člověk na ně občas mrkne a pak putují zpět do sejfu :D . Jsou famozní, ještě ta úžasná strojovna, která drží 10 dní rezervy a už nebudu otravovat :) .

GTA mastím když mám čas, což zrovna poslední dobou kvůli práci moc nemám :( .

Odesláno (upraveno)

Díky Víťo, to je stará akvizice, nic nového :D , jen se málokdy dostanou na světlo světa - přidám jednu na sluníčku, aby nedošlo k případnému pádu, přeci jen je to křehká keramika :).

Tenge: Jsou super, to je fakt. Musím je někdy až bude více času pořádně nafotit.

Tak to opravdu GRATULACE. 10 dní je neuvěitelná rezerva.

Jak dlouho je musíš nosit, aby se plně natáhly?

attachicon.gif

Paráda Honzo, ta sekundovka ti sedí.

Co je to za limitku?

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Vit: cca 2 dny, ale ještě se do plna nenatáhly :D . Jak jsem psal, tyto hodinky drtivou většinu času (99%) odpočívají v sejfu. Až bude více času, tak je nafotím, chce to díky tomu sklu trpělivost a hlavně náladu, ale to asi sám znáš :D .

Odesláno

Konečně jsemm našel dost odvahy k tomu, abych sundal tah a hrátky s řemeny mohou začít:-) Mám pocit, že jim sluší skoro všechno.

eb6a6d28cc3a7748dd657a9f438b41a1.jpg

Odesláno

Konečně jsemm našel dost odvahy k tomu, abych sundal tah a hrátky s řemeny mohou začít:-) Mám pocit, že jim sluší skoro všechno.

Pěkné hodinky, ale dle mě se k nim toto nato nehodí, ale hlavní je aby jsi z nich měl radost ty :).

Odesláno

Já mám teda pocit, že na tahu to bylo rozhodně lepší :D Ale odvaha se cení ;)

Opožděně gratuluji k fantastickým a z mého pohledu k jedněm z nejuniverzálnějších hodinek! Ať ti dlouho vydrží!

Odesláno

Kostro, fuj sundej to :/ Chce se mi brečet, když to vidím.

Odesláno (upraveno)

Větší divočinu už v záloze nemám, nebojte :cheers:. Je pravda, že černo/šedé bond nato nebo černá kůže je decentnější, ale potřeboval jsem dnes trošku oživit ten šedý, upršený den.

Chorche díky za gratulaci. Taky mám pocit, že mi univerzálnější hodinky zatím rukama neprošly, tak snad nám to spolu dlouho vydrží.

Upraveno uživatelem Kostra
Odesláno

Tome, toto byl krok vedle. Podle mě je taková divočina přijatelná jen v barvě trikolory na národní svátek.

Ideál bude podle mě černý nebo hnědý krokouš.

Možná ještě šedý Rios Wave.

Odesláno

Tak mě zase tak moc nelynčujte :lol2: Jsem dnes komplet černo bílý a jako jediný barevný doplněk je to dle mého docela snesitelné.

Nad Rios Wawe jsem přemýšlel, ale trošku se bojím, jestli už to ty hodinky moc neutopí, přece jen šedo šedá šeď <_<

Mohly by být fajn i na nějakém performace případně ten krokouš. Asi budu muset někdy zbuntovat Bakera a omrknout to naživo, na kombinaci řemenů a hodinek nemám obecně moc fantazii.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...