T1000 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Díky, Radku. Doufám, že ti do příštího srazu vydrží. Ta plovoucí vteřinovka mě docela zajímá.Neboj, vydrží. Až na absenci safíru celkem splňují moje současné požadavky na quartzky *B* Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M3maniac Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Jardo ty jsi ale kávičkář, i já to s ní poslední dobou na marodce doma přeháním :-) Mám poslední dobou kopra, ale ty obrázky už bych mohl pověsit... :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M@chino Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 ... ST a OKD ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toblin Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Baterková pohoda za babku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rici-Pici Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) El Primeros Na prodej Upraveno 24. února 2016 uživatelem Rici-Pici
Tittus Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 To vypadá skvěle. Včera jsem je viděl u Bernarda přes okno na Andělu, ale tos asi nebyl ty. Ne, na Andělu jsem nebyl...
Vit Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 B - NT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ARMAN Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Tyhle petky-ponorky jsou paradni jj na to že to jsou poměrně levna seika jsou opravdu krasne
Mirek Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Jedna narozeninová... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tikal Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 koukám, že mi to tu druhou fotku/výřez vykoplo.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 jj na to že to jsou poměrně levna seika jsou opravdu krasne Moc hezký. Skoro to vypadá, jako by byl kdysi Gerald Genta na brigádě v Japonsku
sashator Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 jj na to že to jsou poměrně levna seika jsou opravdu krasneTy vypadaj dobře, takový Genty za pár kaček, prosím tě jaký maj přesný označení?
financ Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Jedna narozeninová... šecko nejlepší(a Zekonovi taky, to máte dneska double) už aby byly GMT
jankoxxx Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Uz zase na kolejich Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bobi Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 To je blázinec... Před chvílí chumelilo ,teď zas svítí pupenec.Mno ,ale teplo tedy vypadá úplně jinak .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Letos první pivo na zahradě - takový únor mi vubec nevadí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky