Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prvni grilovani (tady je to skoro zazrak), a vybral jsem si na to Citizen Promaster. Jsou to hodinky, ktere mam asi nejdele :-) Nebo skoro. A nejak jsem je vratil do obehu, kdyz jsem si na ne pred par mesici konecne poridil kovovy tah s tvarovanyma koncovkama. Sedi jim to, rekl bych. Nevim, jestli jsou na furt, ale vydrzely se mnou 9 let, z domu uz nepujdou. :)

CitizenPromaster.jpg

Odesláno

Moc pěkná kombinace. Poslední dobou nad nimi přemýšlím čím dál tím víc, dají se pořídit za v podstatě směšné peníze a vypadají skvěle.

Odesláno

Moc pěkná kombinace. Poslední dobou nad nimi přemýšlím čím dál tím víc, dají se pořídit za v podstatě směšné peníze a vypadají skvěle.

Ale treba sa poponáhlať, prestali ich totiž vyrábať a málokoto ich už má na sklade. Ja som objednával 21.03. a vraj som mal šťastie pretože dovozca mal posledné... Aj na ebay cena stúpla. V pondelok dorazia už sa neviem dočkať.

Odesláno

Ale treba sa poponáhlať, prestali ich totiž vyrábať a málokoto ich už má na sklade. Ja som objednával 21.03. a vraj som mal šťastie pretože dovozca mal posledné... Aj na ebay cena stúpla. V pondelok dorazia už sa neviem dočkať.

Mam objednano ve trech barvach. Jedny us jsou tedy doma. Jeste by to chtelo sehnat zlute.

Odesláno

Konečně máš GMT primky :D

jj, to jsou přesně ony 

Štajny? ( :D )

GRATULACE

skoro

Pepsiny?

zatím v černým, ale barevnou pro ně mám taky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...