Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spěchat nemusíš, ono se to tady na Tebe nahrne samo.  Venku začíná být hezky, léto se blíží...budeš potřebovat potápky k tričku. :) 

Jo no.. Jedny potápky sice mám, ale takový přehnaný baterky s chronem. Ještě taková nerozvážnost někdy ze střední, kdy jsem ještě neměl ponětí o nejakým chronomágu a už pokuju po jinejch, ale je toho tolik, co bych chtěl vyzkoušet, že bych musel vyhrát nějakej jackpot. Tak se snažím moc neblbnout a nechat si to trochu sednout. :)

Odesláno (upraveno)

Ja len 1,5 a starší Civic ale taktiež s motorom aspoň maximálna spokojnosť..! :) elektronika no už odchádza ale tak to je celkom bežné u tých starších... Raz som čítal článok kde sa písalo, že Honda vyrobila cca 1,5M Vtec motorov a priamo od Honda servis bolo 0 hlásených porúch...! :D Som síce milovník medveďov no Vtec je Vtec :) Ja som dnes inak z domu ešte nevyšiel, tak sa len takto zabávam trošku...

Moc hezká fotka!

BALL

To jsou tvoje koule Jarku?

Cos tam dělal? Ja tam byl v únoru a asi zase v květnu, jinak včera u Staré dámy, skoda ze tak ukrutně pršelo

Byl jsem na Annual review projektu Clean Sky II.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Andy, co to jedeš za bomby? Aspoň že maj to výstižný jméno :lol2:

To byla past na chronomagory, kdyz je toho Aprila

Oficialne do deste takto:

f3adf6f8ae94b2347c5e01377819cbdf.jpg

Odesláno

Pekny vecer vsem.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...