Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včera jsem byl v ráji, s tímto kombem bych to tu mohl zaříznout :) Děkuju Sphinxovi za SMP, které ještě neprodal a přinesl je tedy na ukázku a Martarovi za Moony, krásná to dvojička. Hned bych vás o to stáhnul chlapi.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Omlouvám se za více fotek, ale musel jsem :)

Odesláno (upraveno)

Super! Já to říkám pořád, že se suší úplně zbytečně :D . Nicméně krásné Omega kombo :) ... ani jsem nečekal takové pěkné fotky.

Upraveno uživatelem Sphinxx
Odesláno

Víš, že mít ty peníze navíc, tak bych je sám bral hned, já je prostě žeru, jako asi žádné jiné hodinky. No a už i těm Moonům přicházím na chuť, vždycky se mi líbili, jen na mé ruce pak ne a už se to začíná měnit :)

Odesláno (upraveno)

Včera jsem byl v ráji, s tímto kombem bych to tu mohl zaříznout :) Děkuju Sphinxovi za SMP, které ještě neprodal a přinesl je tedy na ukázku a Martarovi za Moony, krásná to dvojička. Hned bych vás o to stáhnul chlapi.

Omlouvám se za více fotek, ale musel jsem :)

Rozumím ti, naživo je ta černá na keramikách je super, taková magická.

(moc hezké fotky)

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Rozumím ti, naživo je ta černá na keramikách je super, taková magická.

(moc hezké fotky)

Za chválu děkuju. Magické..ano to je to správné slovo, tak na mě působí pokaždé, když je vidím a pak jsem totálně učarován :)

Odesláno

Prostě a jednoduše,paráda

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...