bedja Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Nojo, šlo to přes nějaký ten mezičlánek později ..tak hlavně že na ně došlo..seknou ti..tak si je užij..jsou fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Chronobundus maximus... Big respect, nádherný hodinky, prohlížel jsme je v prodejní sekci denně, bohužel stále moc na mě, ale jednou až vyrostu tak je budu mít:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hynnex Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 .............parada, aj ja ne setrímTej bílej potvory přes noc zase napadlo, takže házečka lopatou a Seamasterky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ty vole Bandi, tys to nakonec vyměnil tak gratuluju, tohle je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Frantik:z hodinkovýho pohledu je pecka Doppelchronograph.Z pohledu floutka a pozéra je pecka AT Chrono.A na oboje prostě nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 jestli jsi pustil doppel, tak si jitrnica nez budou na trhu spitfire chrono bych je i koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Frantik: z hodinkovýho pohledu je pecka Doppelchronograph. Z pohledu floutka a pozéra je pecka AT Chrono. A na oboje prostě nemám. No to je jasný. Hele ke žlutý kravatě a k obleku budou nejpřísnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) Chronobundus maximus... Někdy jsem rád, že takovýhle chronokotrmelce můžu dělat jen ve svejch bujnech představách. Ať Ti dělaj radost alespoň do letní dovolený !!! Upraveno 28. února 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 mmako: Palec nahoru za suveréně nejlepší hodinky na chronomagu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) Po zbytek odpoledne už jen kancl práce, tak jsem obul Béčka, na která jsem ještě stále dost opatrný Upraveno 28. února 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Ómáče... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 To African: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Kluci, pekny to mate, Omegy i Becka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ...překvapivě jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy měl na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Konečně doma... moje pracovní Certiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marty87 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 (upraveno) v autě omluva za kvalitu, holt Blackberry Upraveno 28. února 2012 uživatelem marty87 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ...překvapivě jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy měl na ruce Ty nejsou jen pohodlný, ale i tůze hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Dnes na novém řemenu od Zrna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 28. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2012 ...překvapivě jedny z nejpohodlnějších hodinek, co jsem kdy měl na ruce nedávno jsem je viděl bez chrona na uhrforu a do teď mi vrtání hlavou. máš tu o nich nějaký vlákno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky