chose Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 :-)))) asi jo. Zalezi na tom kterej typ, nejde o znacku ale o konkretni typ hodinek ;-) http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72593-eterna-super-kontiki-1973-le/Dík, pěkná recenze skvělých hodinek:)
Chorche Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Kontiki pracovně v Olomouci. Odesláno z mého LG-D722 pomocí Tapatalk
Vit Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Jedna z víkendu, ale na ruce je mám furt i s tahem.
Nick06 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 ... idealni letni kombinace ... Bronze Seiko Ahoj, kdes sehnal tu bronzovou lunetu?
rooosta Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 posledne rozluckove foto... budete mi chybat :-(
jacob Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Nevěřil bych tomu, kdybych to nezažil. Není to žádné vyhoření, ztráta inspirace nebo snad motivace. Jen jsem našel hodinky, které nemám potřebu střídat s jinými. Edox Hydrosub + Isofrane. Co si budeme povídat, nebojím se o ně. Díky vodotěsnosti 500 metrů a rozumné pořizovací ceně není chvíle, kdy bych je musel povinně sundavat. Díky barvě ciferníku si je mohu vzít v pohodě ke košily a nikoho to neurazí. Nekriticky musím napsat, že díky fajn výšce pouzdra mi skvěle sedí na ruce. Dal jsem Panerai na běžný servis a ani jsem se neptal, kdy budou hotové.
sta Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Dnes ve Werderu, malem mestecku v Braniborsku. Tady jsem pred sesti lety zil, v te dobe se prihlasil na chronomag, v blizke Postupimi potkal poprve mistniho clena @skalis a poprve si vyzkousel i rolexky. Od te doby sem kazdy rok s rodinou jezdime zavzpominat a uzit si to tady
instant Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 ..ked uz som mal v ruke srobovak, nahodil som tah na Airmany.
Tichus Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Já dneska tohle Sent from my iPhone using Tapatalk
Ruiz.aw Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Nevěřil bych tomu, kdybych to nezažil. Není to žádné vyhoření, ztráta inspirace nebo snad motivace. Jen jsem našel hodinky, které nemám potřebu střídat s jinými. Edox Hydrosub + Isofrane. Co si budeme povídat, nebojím se o ně. Díky vodotěsnosti 500 metrů a rozumné pořizovací ceně není chvíle, kdy bych je musel povinně sundavat. Díky barvě ciferníku si je mohu vzít v pohodě ke košily a nikoho to neurazí. Nekriticky musím napsat, že díky fajn výšce pouzdra mi skvěle sedí na ruce. Dal jsem Panerai na běžný servis a ani jsem se neptal, kdy budou hotové. 20160802_134238_1.jpg 20160802_134521_1.jpg Prosím tě, kolik máš ruku? Tyhle Edoxy jsou dost velký.
pavzez Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Dnes GS Sent from my iPhone using Tapatalk
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Jacob - Hydrosuby jsou super. Trochu mne štve, že jsem jejich limitku pustil...
Doporučené příspěvky