vladacr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Na Šumavě chčije, pod botami čvachtá rašelina a revíčkům to nevadí...
raskiscz Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Na Šumavě chčije, pod botami čvachtá rašelina a revíčkům to nevadí... Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-) Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
raskiscz Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Nevěřil bych tomu, kdybych to nezažil. Není to žádné vyhoření, ztráta inspirace nebo snad motivace. Jen jsem našel hodinky, které nemám potřebu střídat s jinými. Edox Hydrosub + Isofrane. Co si budeme povídat, nebojím se o ně. Díky vodotěsnosti 500 metrů a rozumné pořizovací ceně není chvíle, kdy bych je musel povinně sundavat. Díky barvě ciferníku si je mohu vzít v pohodě ke košily a nikoho to neurazí. Nekriticky musím napsat, že díky fajn výšce pouzdra mi skvěle sedí na ruce. Dal jsem Panerai na běžný servis a ani jsem se neptal, kdy budou hotové. 20160802_134238_1.jpg 20160802_134521_1.jpgPěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka? Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk
Jiřina Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Double S Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Jagman Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Konecne padla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 ke košili oblekovky, na odpolední směnu potápky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jacob Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Prosím tě, kolik máš ruku? Tyhle Edoxy jsou dost velký. Asi 19-20cm. Jacob - Hydrosuby jsou super. Trochu mne štve, že jsem jejich limitku pustil... Jo, to teda jsou :-)! Fakt mám po dlouhé době klid a namísto cyklického sondování Chrono24, WUS atd. jdu raději na pivo. Pěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka? Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk To ne :-). Mám je rád. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vladacr Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-) Odesláno z mého phone pomocí TapatalkKdepak. Revíčka jsou nafurtovky. Ty nikam nepůjdou.
milomac Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 V KM jsem strávil nejdivočejší léta svýho života a pořád tam rád jezdím Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí....
Akam Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Moony Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
SkopekM Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Vyměnil jsem si baterku v dlouho odložených CASIO EF321... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mareka01 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. V ČK prší, tak něco odolného.
siwi Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Než jsem zalezl do baráku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 2. srpna 2016 uživatelem worm007
financ Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí....nene, ja tam bydlel a chodil na gympl.
clockyclock Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Asi 19-20cm. Jo, to teda jsou :-)! Fakt mám po dlouhé době klid a namísto cyklického sondování Chrono24, WUS atd. jdu raději na pivo. To ne :-). Mám je rád. 20160802_193606_1.jpgNo.. ten nádor je docela brutální
Pavel K. Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2016 Do sucha i do vodičky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky