Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na Šumavě chčije, pod botami čvachtá rašelina a revíčkům to nevadí... c85059d80cce1243157d840a68fdb284.jpg

Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-)

Odesláno z mého phone pomocí Tapatalk

Odesláno

Nevěřil bych tomu, kdybych to nezažil. Není to žádné vyhoření, ztráta inspirace nebo snad motivace. Jen jsem našel hodinky, které nemám potřebu střídat s jinými. Edox Hydrosub + Isofrane. Co si budeme povídat, nebojím se o ně. Díky vodotěsnosti 500 metrů a rozumné pořizovací ceně není chvíle, kdy bych je musel povinně sundavat. Díky barvě ciferníku si je mohu vzít v pohodě ke košily a nikoho to neurazí. Nekriticky musím napsat, že díky fajn výšce pouzdra mi skvěle sedí na ruce. Dal jsem Panerai na běžný servis a ani jsem se neptal, kdy budou hotové.

attachicon.gif 20160802_134238_1.jpg

attachicon.gif 20160802_134521_1.jpg

Pěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka?

Odesláno

Prosím tě, kolik máš ruku? Tyhle Edoxy jsou dost velký.

Asi 19-20cm.

Jacob - Hydrosuby jsou super. Trochu mne štve, že jsem jejich limitku pustil...

Jo, to teda jsou :-)! Fakt mám po dlouhé době klid a namísto cyklického sondování Chrono24, WUS atd. jdu raději na pivo.

Pěkný macky, nechceš je na čas vyměnit za Revíčka?

To ne :-). Mám je rád.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Já myslel, že jsi je pustil... Perfekt :-)

Kdepak. Revíčka jsou nafurtovky. Ty nikam nepůjdou.
Odesláno

V KM jsem strávil nejdivočejší léta svýho života a pořád tam rád jezdím

Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí....

Odesláno

Netrávil si je náhodou na intru na Pilařovce? Já jo a byla to opravdu divočina, náš chrám byl hotel Centrál na náměstí....

nene, ja tam bydlel a chodil na gympl.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...