Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Uvažoval jsem o nich dlouze,nechal jsem si je poslat na vyzkoušení,když nám nesedlo setkání a hned jak zvonil pošťák jsem roztrhl obálku,probojoval se přes bubliny a spatřil jsem takový krásný kousek.Říkejme tomu náramkové kapsáče.Jsou úchvatné a hlavně ten pohled na stroj.A TEN TIKOT :wub: !To by jste museli slyšet.Ač to nedělám,tak jsem s hodinkami i spal a už jsem nemusel počítat ani beránky a ovečky :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

S fotkama se zlepším,jsou to jen rychlocvaky,ale i tak jsou super :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

No to je hotový stroj času, Marceli :D

Já stále

attachicon.gifIMAG0286.jpg

Jsou fakt perfektní Vojto.Zatím je ponosím,ale upřímě.Až se jich nabažím,tak budou spíše zdobit můj pracovní stůl a budu je nosit ve výjmečných případech.No a zase přišel balíček.

Jinak Ti musím říct,že Tvé hodinky jsou pořád moc krásné a jejich foto mám již uložené ve speciálním albu :) Ale musím si odpočinout od vitamínu B.,už toho mám dost.

Opatruj se,kámo :cheers:

Odesláno

Jsou fakt perfektní Vojto.Zatím je ponosím,ale upřímě.Až se jich nabažím,tak budou spíše zdobit můj pracovní stůl a budu je nosit ve výjmečných případech.No a zase přišel balíček.

Jinak Ti musím říct,že Tvé hodinky jsou pořád moc krásné a jejich foto mám již uložené ve speciálním albu :) Ale musím si odpočinout od vitamínu B.,už toho mám dost.

Opatruj se,kámo :cheers:

Jojo, četl jsem v příslušném vláknu, Marceli. A díky :D No a copak ti přinesl pošťák tentokrát?

Odesláno

YPO, on 09 Srp 2016 - 19:04, said:

na to není potřeba odvaha ..... jenom jasná mysl :)

takže ještě jednu na dobrou noc ..... kdo dojede vlakem až do Lhasy má jasno kam jeho kroky povedou :lol:

Ball moc pěkný a Last Train to Lhasa bylo moje nejoblíbenější CD, ale někdy tak v minulým století:-))
Návštěvník YPO
Odesláno

Ball moc pěkný a Last Train to Lhasa bylo moje nejoblíbenější CD, ale někdy tak v minulým století:-))

1995 .... jako by to bylo včéra :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...