mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Uvažoval jsem o nich dlouze,nechal jsem si je poslat na vyzkoušení,když nám nesedlo setkání a hned jak zvonil pošťák jsem roztrhl obálku,probojoval se přes bubliny a spatřil jsem takový krásný kousek.Říkejme tomu náramkové kapsáče.Jsou úchvatné a hlavně ten pohled na stroj.A TEN TIKOT !To by jste museli slyšet.Ač to nedělám,tak jsem s hodinkami i spal a už jsem nemusel počítat ani beránky a ovečky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 S fotkama se zlepším,jsou to jen rychlocvaky,ale i tak jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Micey , Ypo : super kousky, gratulace
Micey Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Ondro dík. Jo, Bally supr.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
prischera Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Dneska 399 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 S fotkama se zlepším,jsou to jen rychlocvaky,ale i tak jsou super No to je hotový stroj času, Marceli Já stále Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Deštivá středa... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 No to je hotový stroj času, Marceli Já stále IMAG0286.jpgJsou fakt perfektní Vojto.Zatím je ponosím,ale upřímě.Až se jich nabažím,tak budou spíše zdobit můj pracovní stůl a budu je nosit ve výjmečných případech.No a zase přišel balíček. Jinak Ti musím říct,že Tvé hodinky jsou pořád moc krásné a jejich foto mám již uložené ve speciálním albu Ale musím si odpočinout od vitamínu B.,už toho mám dost. Opatruj se,kámo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Jsou fakt perfektní Vojto.Zatím je ponosím,ale upřímě.Až se jich nabažím,tak budou spíše zdobit můj pracovní stůl a budu je nosit ve výjmečných případech.No a zase přišel balíček. Jinak Ti musím říct,že Tvé hodinky jsou pořád moc krásné a jejich foto mám již uložené ve speciálním albu Ale musím si odpočinout od vitamínu B.,už toho mám dost. Opatruj se,kámo Jojo, četl jsem v příslušném vláknu, Marceli. A díky No a copak ti přinesl pošťák tentokrát?
Moty Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 YPO, on 09 Srp 2016 - 19:04, said:na to není potřeba odvaha ..... jenom jasná mysl takže ještě jednu na dobrou noc ..... kdo dojede vlakem až do Lhasy má jasno kam jeho kroky povedou Ball moc pěkný a Last Train to Lhasa bylo moje nejoblíbenější CD, ale někdy tak v minulým století:-))
octaviakk007 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jenik77 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 dnes sportovne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
worm007 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
davidian Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem davidian
Návštěvník YPO Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Ball moc pěkný a Last Train to Lhasa bylo moje nejoblíbenější CD, ale někdy tak v minulým století:-))1995 .... jako by to bylo včéra
scottsdale Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 U vody Sent from my iPhone using TapatalkNADHERA...to je proste NADHERA!
Povidláček Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 HMLTNSKDA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 @Andy: Snažim se, no Takovej místní průměr, řekl bych. @siwi: Díky! První hodinky, co jsem si koupil znova, resp. zpět A abych nebyl yen OT... Warhorse.
Doporučené příspěvky