Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akuc: je videt, ze jste si sedli ;) .

Odesláno (upraveno)

Hodinky stejné, už druhý den jsem je nesundal, kromě výměny řemínku. :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem zekon7302
Odesláno (upraveno)

Portofina s inhousem od Heueru:-))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Akuc: je videt, ze jste si sedli ;) .

Tano, ano je to tak :rolleyes: . Oproti mnohým u mňa Davosa je OK, dokonca aj Ternos sa mi páči a pilotky Neoteric ..., za dobré peniaze celkom slušné hodinky, nie každý potrebuje RLX (zatiaľ :) )...

Odesláno

Tano, ano je to tak :rolleyes: . Oproti mnohým u mňa Davosa je OK, dokonca aj Ternos sa mi páči a pilotky Neoteric ..., za dobré peniaze celkom slušné hodinky, nie každý potrebuje RLX (zatiaľ :) )...

To ja bych RLX bral, ale nemam na nej :) .

Odesláno

To je jen otázka času,neboj

taky si myslím, keď človek chce tak tie financie sa vždy nájdu ... (len čo vybrať, tých  pekných hodiniek je toľko ...) :wacko:

Odesláno

taky si myslím, keď človek chce tak tie financie sa vždy nájdu ... (len čo vybrať, tých  pekných hodiniek je toľko ...) :wacko:

Je to tak.Pořád si kupuji nějaké jiné kousky,které se mi líbí,nebo se k těm určitým pořád vracím :wallbash:  Ale vnitřně cítím,že to pořád není ono a k Rolexu to směřuje.Dokonce mám již vybraný model a kuwa,zase koupím jiné hodinky.Nejsem vůl?Jsem :) .Takže šetřímě dále :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...