Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Jo Invicta je nejdál... Ta skloubila suby s bondovkama a hodila na to tah z GMT...

No tak uznejme, že možná i půlhoďku tomu designu věnovali. To se jim upřít nedá.

Ty Orienty (viz výše) ale zmákli během kuřpauzy na hajzlu při prohlížení watchmagazinu  :death:  

Nevim, jestli je to fejk nebo ne, ale ostuda jednoznačně ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak uznejme, že možná i půlhoďku tomu designu věnovali. To se jim upřít nedá.

Ty Orienty (viz výše) ale zmákli během kuřpauzy na hajzlu při prohlížení watchmagazinu :death:

Nevim, jestli je to fejk nebo ne, ale ostuda jednoznačně ano.

Nevis jestli je to fejk nebo ne? Fejk ceho, Orientu? Je to Origo Orient neboli jejich kopie Rolexu 16610 s vlastim logem, stejne tak moje oba Daydaty jsou kopii Rolexu 18038 z sedmdesatych. Nasel jsem neco o propadlych patentech Rolexu jako zaminku Orientu vyrobit tyto kopie, kdyz Seiko koupilo Orient v roce 2009 tak jejich vyroba byla ukoncena. Ale to je info z netu.

Odkaz ke komentáři

Nevis jestli je to fejk nebo ne? Fejk ceho, Orientu? Je to Origo Orient neboli jejich kopie Rolexu 16610 s vlastim logem, stejne tak moje oba Daydaty jsou kopii Rolexu 18038 z sedmdesatych. Nasel jsem neco o propadlych patentech Rolexu jako zaminku Orientu vyrobit tyto kopie, kdyz Seiko koupilo Orient v roce 2009 tak jejich vyroba byla ukoncena. Ale to je info z netu.

Se nečerti, fejk to teda neni, no. Jen ostuda... Jsem ale rád, žeš mi to vysvětlil.  

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...