Michal444 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Zase do zelena... a trochu menej zelenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alda73 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Stale to same, me nejpresnejsi a jedny z nejhezcich hodinek, diky Rolexu za "inspiraci" Když už jsme u té inspirace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 ... na zelvy spravne patri cerna guma a rovne vlnky ... Spravne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 PLO od Omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LenkaV2 Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) Dopoledne dorazily!! :clap: Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem LenkaV2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Když už jsme u té inspirace... Jo Invicta je nejdál... Ta skloubila suby s bondovkama a hodila na to tah z GMT... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Jo Invicta je nejdál... Ta skloubila suby s bondovkama a hodila na to tah z GMT... No tak uznejme, že možná i půlhoďku tomu designu věnovali. To se jim upřít nedá. Ty Orienty (viz výše) ale zmákli během kuřpauzy na hajzlu při prohlížení watchmagazinu Nevim, jestli je to fejk nebo ne, ale ostuda jednoznačně ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Bry odpoledne ;-) vencim naseho petidenniho sampiona ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkopekM Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Glycine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexion Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 wardy ma stále bavia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 No tak uznejme, že možná i půlhoďku tomu designu věnovali. To se jim upřít nedá. Ty Orienty (viz výše) ale zmákli během kuřpauzy na hajzlu při prohlížení watchmagazinu Nevim, jestli je to fejk nebo ne, ale ostuda jednoznačně ano.Nevis jestli je to fejk nebo ne? Fejk ceho, Orientu? Je to Origo Orient neboli jejich kopie Rolexu 16610 s vlastim logem, stejne tak moje oba Daydaty jsou kopii Rolexu 18038 z sedmdesatych. Nasel jsem neco o propadlych patentech Rolexu jako zaminku Orientu vyrobit tyto kopie, kdyz Seiko koupilo Orient v roce 2009 tak jejich vyroba byla ukoncena. Ale to je info z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Nevis jestli je to fejk nebo ne? Fejk ceho, Orientu? Je to Origo Orient neboli jejich kopie Rolexu 16610 s vlastim logem, stejne tak moje oba Daydaty jsou kopii Rolexu 18038 z sedmdesatych. Nasel jsem neco o propadlych patentech Rolexu jako zaminku Orientu vyrobit tyto kopie, kdyz Seiko koupilo Orient v roce 2009 tak jejich vyroba byla ukoncena. Ale to je info z netu. Se nečerti, fejk to teda neni, no. Jen ostuda... Jsem ale rád, žeš mi to vysvětlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ARMAN Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Ja se necertim Ted uz je to historie, jsem rad ze jsem je sehnal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Jasný, hlavně, že dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 ... na zelvy spravne patri cerna guma a rovne vlnky ... Pěkné, co to je prosimtě za gumu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Novej řidičák vyzvednutej. Škoda, že ode dneška nemám kde zaparkovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Pacman žere DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 HMLTN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 Vedro, že se mi zpěnila čokoláda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 24. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2016 (upraveno) ............. do těchhle půjdu znovu, že já vůl je vůbec prodával Upraveno 24. srpna 2016 uživatelem Otto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky