sashator Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Děkuji! Popravdě, teď čumím na ty krásky, hezky jsem si je vyložil na ultrajemný podklad a vytáhnul na světlo a nevím co dát dnes na to svoje bidlo, asi baterkáče,, naprostá bezúdržbovka ... nakonec musím říct, že je ta naše nemoc i příjemná . Vidět a slyšet ty časostroje je lepší než sledovat péčko ... Máš to ale pěkný...sice jsou to všechno velký obludy, ale zato povedený obludy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Sashator: děkuji, pane. Ono na to moje 23 cm bidýlko by 40mm hodinky vypadaly, jak z kindervajíčka . A hlavně, tohle je ideální sestava ... pilotky, racing, superquartz a do toho trocha decentky od Panerai (proč decentka - dokazuje fotka níže, neskutečně žeru tu keramiku s vypouklým sklem a tradičním uchem. Závěrem stejně nejraši nosím Seiko (už měsíc jsem natěšenej na Suma, ktera se někde zasekla) a G-Shock . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 ...dnes po dlouhe dobe stare dobre AP :') Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 No, taky dobrej hrnek na výšku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Zdravim z Liberce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Vidět a slyšet ty časostroje je lepší než sledovat péčko ...Já sem poslední roky moc nelezu a teď jen zírám, kdes to nabral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) bandicoot: padla mi hypoška a chronobundus je sviňa . A zase tolik toho nemám, já mám jen nutnou dávku a takový základ, to jsou tady i jiní pacoši . A stejně jsou ty tikátka jen pro zlost, člověk pořád vymýšlí kraviny . Jinak tos tu nebyl docela dlouho, protože od dob Herculesů se toho mnoho změnilo a nacestovalo. Upraveno 2. září 2016 uživatelem Sphinxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Děkuji! Popravdě, teď čumím na ty krásky, hezky jsem si je vyložil na ultrajemný podklad a vytáhnul na světlo a nevím co dát dnes na to svoje bidlo, asi baterkáče,, naprostá bezúdržbovka ... nakonec musím říct, že je ta naše nemoc i příjemná . Vidět a slyšet ty časostroje je lepší než sledovat péčko ... Ooo krasna zbierka chlape, dobre slapes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 DSOTM. Stava se ze me OWG. OMG!!! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Podanie výpovede v zladenom štýle... Upraveno 2. září 2016 uživatelem petik16 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Skôr by si Peťo mohol dať fotku z podpisu novej zmluvy Upraveno 2. září 2016 uživatelem cortes1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Skôr by si Peťo mohol dať fotku z podpisu novej zmluvy Nedá sa oboje naraz.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Podanie výpovede v zladenom štýle...... super. Mam rad hezke, zajimave veci a styl ... fakt super Ja dnes T Rex na Aquagrafech (vice fotek viz. podpis Hratky s ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Opět připomenu KALENDÁŘ 2017 ------------------------------------------------ Jedna včerejší. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 (upraveno) ... super. Mam rad hezke, zajimave veci a styl ... fakt super Ja dnes T Rex na Aquagrafech (vice fotek viz. podpis Hratky s ...) masakr....takhle to vypada na moonech... Upraveno 2. září 2016 uživatelem Kid_A 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 pátek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 ... super. Mam rad hezke, zajimave veci a styl ... fakt super Ja dnes T Rex na Aquagrafech (vice fotek viz. podpis Hratky s ...)ďakujem a ten remeň je naozaj masaker! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Moony jedou na výlet :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 asi budu OWG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Podanie výpovede v zladenom štýle...Já jsem obyčejný sedlák, takže takhle se nikdy nevohodím, ale má to styl, fakt chválím, vyzerá to dobre! Tedwine: Díky, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky